Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Valerie kwam speciaal naar Esteworld in Turkije voor een neuscorrectie. Bij Esteworld krijgt u wereldtop en service voor een zachte prijs (naar onze maatstaven) Lees ervaring

25 Januari heb ik een neuscorrectie ondergaan bij Esteworld in Istanbul.

Samen met mijn moeder waren we kijken naar een goeie kliniek voor mijn neuscorrectie, en al gauw kwamen we terecht bij Esteworld Turkije. Via via waren we Esteworldl al een aantaal maal posietief tegen gekomen.

Meteen heb ik contact opgenomen met Nederlandse hostess. Hij heeft mij direct bericht terug gestuurd met informatie. 

Na vele fijne gesprekken en contact heb ik besloten om naar Esteworld Istanbul te vliegen voor mijn neuscorrectie Turkije.

Een dag voor mijn vertrek werd ik netjes bericht dat mijn taxi klaar zou staan als ik aan kwam op de airport, super fijn.

Eenmaal aangekomen stond er een lieve meneer op mij te wachten, duidelijk en overzichtelijk met mijn naam bordje en Esteworld er op. Hij bracht mij naar het mooie hotel waar in ik verblijf voor een week, met heerlijk ontbijt elke dag.

De volgende ochtend was ik als in van de eerste aan de beurt voor mijn neuscorrectie, uiteraard netjes opgehaald en naar de prachtige kliniek gebracht.

Alles werd perfect verzorgd, stap voor stap, mijn gezondheid werd strikt gecheckt en vervolgens volgde er een gesprek met de Dokter  en werden nogmaals mijn wensen besproken en doorgenomen, lekker allemaal in het Nederlands.

De lieve zusters maakte mij helemaal klaar, en daar ging ik dan, eindelijk mijn nieuwe neus tegemoet! 

De neuscorrectie verliep vlekkeloos, en werd ik tot de volgende dag super verzorgd, voordat ik weer zelf naar het hotel mocht om rust te nemen.

Waar ik vooral zo blij mee was is dat de Dokter een speciale techniek heeft gebruikt, waardoor ik geen tampons had en niet blauw ben geworden, enkel wat zwelling, maar dat nam na 3 dagen weer af. 

Eenmaal terug in het hotel werd er ook elke dag contact met mij gehouden, hoe het ging, en mocht ik na een week op controle komen want het kapje mocht er af.. spannend!

Ik was natuurlijk nog erg gezwollen, maar ik kon al snel de vorm zien en dat was prachtig, precies zoals ik had gehoopt.

Heel fijn dat de dokter naar mijn wensen heeft geluisterd en het heeft laten uitkomen, want ik heb nu 4 maanden verder inmiddels al een prachtige neus, wat bij mij past en wat ik wilde hebben, terwijl de zwelling nog steeds af neemt, kan alleen maar mooier en mooier worden!

Mijn complimenten naar het team van Esteworld, had geen betere kliniek kunnen wensen.

Alles is perfect tot in de puntjes verzorgd, het personeel is onwijs vriendelijk, geven het gevoel alsof je thuis bent, fijne persoonlijke aandacht.

Ook na de neuscorrectie, kun je altijd terecht bij hun locatie in IJsselstein voor eventuele nazorg. 

Ik raad het absoluut aan, twijfel vooral niet, want het zijn kundige toppers!! 

Mega happy! 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
neuscorrectie
Behandeling wordt uitgevoerd in
Esteworld Turkije
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk