Ooglidcorrectie | Bovenste & onderste ooglid

De ooglid Lift is een cosmetische gezichtsbehandeling die is ontwikkeld om de tekenen van veroudering in de boven- en / of onder oogleden te keren.

Waarom is Esteworld de juiste keuze voor een ooglid correctie

Een ooglid lift is een relatief eenvoudige en duidelijke procedure; de lagere ooglidcorrectie is een technisch veeleisende behandeling. Daarom is het kiezen van een ervaren ooglid chirurg die is goed thuis in alle aspecten van ooglidcorrecties cruciaal om een succesvol en bevredigend resultaat te krijgen.

Wie komen er in aanmerking voor een ooglidcorrectie

Goede kandidaten voor een ooglidcorrectie in Turkije zijn mensen met:

Voorbereiden op je ooglid correctie

1 maand voor de ooglid correctie

Als u een roker bent, is het sterk aangeraden dat u stopt met roken een maand voorafgaand aan u ooglid lift chirurgie in Turkije. Vermijdt ook bepaalde anti-inflammatoire geneesmiddelen en Aspirine die een verhoogde bloed druk kunnen veroorzaken.

1 week voor de ooglid correctie

Tijdens het consult met één van onze plastisch chirurgen bij Esteworld, zult u worden voorzien van extra pre operatieve instructies.

Ooglid correctie Procedure

Ooglidcorrectie chirurgie in Turkije wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en een lichte sedatie. De procedure wordt uitgevoerd op poliklinische basis en vereist een minimale nazorg.
Bij de bovenste ooglid lift chirurgie, worden de incisies geplaatst in een natuurlijke huidplooi, bij het helen verdwijnen de littekens snel. Bij een correctie van het onderste ooglid wordt de incisie gemaakt aan de binnenkant van het ooglid en soms net onder de onderste wimpers.

After the Procedure

1 dag na de ooglid correctie

De eerste paar dagen na de ooglid Lift operatie, moet u rusten met u hoofd opgeheven. De arts zal u instrueren hoe u koude kompressen kan  toepassen op u oogleden.

1 week na de ooglid correctie

Gedurende de eerste 48 uur na je ooglid lift chirurgie in Turkije, kunt u een verschillende mate van blauwe plekken en zwellingen ervaren.

1 maand na de ooglid correctie

Sommige patienten ervaren dat er een milde zwelling aanhoudt gedurende een aantal weken. Normaal gesproken verdwijnen zwellingen en blauwe plekken binnen 7-10 dagen.

Algemene risico’s bij ooglidcorrectie

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie van de behandeling?

Het herstel van een ooglid correctie is een langzaam lopend proces, de littekens kunnen gedurende 6 maanden licht roze blijven  

Blijven de incicies die zijn gemaakt zichtbaar?

De incisies tijdens een ooglidcorrectie worden aan de binnenkant van het ooglid gemaakt, dit laat geen blijvende littekens achter 

Hoe lang moet ik in Istanbul verblijven voor een ooglidcorrectie?

Voor een ooglidcorrectie verblijft u 5 dagen in Istanbul. U hoeft niet in de kliniek te overnachten