Ooglidcorrectie Turkije

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Ooglidcorrectie Bovenste en/of onderste ooglid

De ooglid lift is een cosmetische gezichtsbehandeling die is ontwikkeld om het huidoverschot te verwijderen en zo de tekenen van veroudering boven- en / of onder oogleden weg te nemen.

Waarom is Esteworld de juiste keuze voor een ooglid correctie Turkije

Een bovenooglid lift is een relatief eenvoudige ingreep, de lagere ooglidcorrectie is een technisch veeleisende behandeling. Daarom is het kiezen van een ervaren ooglid chirurg die goed thuis is in alle aspecten van ooglidcorrecties cruciaal om een succesvol en bevredigend resultaat te krijgen. 
Een resultaat is afhankelijk is van de kennis, vaardigheid en ervaring van de chirurg. Het is uiterst belangrijk dat zodra de chirurg op de hoogte is van de verwachtingen van de patiënt, deze informeert of de verwachtingen realistisch zijn of niet en of de verwachtingen kunnen worden voldaan. De chirurgen van Esteworld behoren tot de top van Wereld en zullen er alles aan doen om het resultaat naar verwachting te laten zijn. De kosten voor een ooglidcorrectie uitgevoerd door een gespecialiseerde arts én uitgevoerd onder narcose bij Esteworld zijn in verhouding tot Nederland en België een stuk goedkoper.

Onze gespecialiseerde ooglidcorrectie chirurg

Chirurg Dr Merty Cancli is een zeer getalenteerde chirurg en is al vele jaren werkzaam bij Esteworld. Dr Mert is zeer betrokken zijn patiënten. Hij zal uitgebreid de tijd nemen voor uw consult en altijd eerlijk zijn over de verwachtingen van de operatie.Er wordt veel aandacht en precisie besteed aan het maken van mooie hechtingen waardoor littekens mooi en snel genezen. De wachttijd voor een operatie bedraagt ca.4 weken.

Vip service voor, tijdens en na uw ooglidcorrectie Turkije


•    U wordt behandeld bij een Internationale top 20 organisatie en ontvangt de service die hierbij hoort.
•    U krijgt een privé kamer toegewezen en een Nederlandstalige hostess die u het gehele verblijf zal begeleiden.
•    Uw operatie bij Esteworld Turkije wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde plastisch chirurg.
•    Ons team van zusters en artsen verzorgen u na de behandeling totdat u weer naar het hotel gaat.
•    Tevredenheidsgarantie op het resultaat van de ooglidcorrectie 
•    Uitstekende nazorg van de hostess en de medewerkers van Esteworld Benelux.
•    Verblijf in luxe hotels.
•    Alle transfers worden door onze eigen transfer service uitgevoerd.

Wie komen er in aanmerking voor een ooglidcorrectie

Goede kandidaten voor een ooglidcorrectie hebben last van huidoverschot boven of onder de oogleden wat een zwaar en drukkend gevoel geeft of onsierlijke wallen. Dus zeer doeltreffend bij:

  • Lage hangende oogleden
  • Overtollig huid in de lagere oogleden
  • Zakken en donkere kringen onder de ogen

Kosten ooglidcorrectie Turkije

De kwaliteit van een ooglidcorrectie bij Esteworld is te vergelijken met die van gespecialiseerde chirurgen in Nederland en België. De kosten voor een ooglidcorrectie liggen een stuk lager dan in Nederland en Belgie als u dez evergelijkt met het zelfde niveau specialisten. Een bovenooglidcorrectie kost bij Esteworld  1500,- euro en een boven én onderooglidcorrectie 2.500,- euro. Enkel het hotel (150,-) en uw vliegticket (150-200,-) komen hier nog bij.

1 maand voor de ooglid correctie Turkije

Als u een roker bent dan is het sterk aan te raden dat u stopt met roken een maand voorafgaand aan u ooglid lift chirurgie in Turkije. Vermijdt ook bepaalde anti-inflammatoire geneesmiddelen en Aspirine die een verhoogde bloed druk kunnen veroorzaken.

1 week voor de ooglid correctie Turkije

Een week voor de operatie neemt de kliniek contact met u op, de laatste informatie wordt dan verstrekt en er wordt o.a. gecheckt of u niet onlangs bent gestart met nieuwe medicatie en of er geen wijzigingen zijn m.b.t. uw vlucht en aankomsttijd. Op uw aankomst dag in Istanbul wordt u in de aankomsthal van de luchthaven keurig opgewacht door de chauffeur van Esteworld, hij brengt u naar het luxe hotel en zal ook even mee naar binnen gaan om u te helpen met inchecken. Op uw aankomst dag zult u een bericht ontvangen van de kliniek waarin staat vanaf welk tijdstip u moet nuchter blijven. De volgende ochtend wordt u weer keurig op afgesproken tijdstip opgehaald door de Esteworld chauffeur, de spulletjes die u mee dient te nemen zullen in uw operatiebevestiging beschreven staan. In de kliniek staat de Nederlandse begeleidster klaar om u te ontvangen en u naar uw privékamer te begeleiden

Ooglid correctie procedure

Bij een bovenste ooglid lift correctie worden de incisies geplaatst in een natuurlijke huidplooi, bij het genezen zijn de littekens snel onzichtbaar. Bij een correctie van het onderste ooglid wordt de incisie gemaakt aan de binnenkant van het ooglid en soms net onder de onderste wimpers. Een ooglidcorrectie vindt bij Esteworld plaats onder algehele narcose. De ingreep zelf duurt gemiddeld 0.5 tot 1 uur afhankelijk of het enkel de bovenkant of de boven-en onderkant betreft. Voorafgaande aan uw operatie wordt u eerst uitgebreid onderzocht door een arts en anesthesist zodat we zeker weten dat u in goede gezondheid de operatie ondergaat en kunt rekenen op een vlot en goed herstel. Vervolgens maakt u kennis met de chirurg, samen met de chirurg gaat u uw wensen nogmaals bespreken. Maak eventueel vooraf een lijstje met al uw vragen aan de chirurg zodat u zelf ook goed voorbereid het consult ingaat. Tijdens het consult is de Nederlandse plastisch chirurgie consultant bij u zodat zij alles kan vertalen aan de chirurg. Aansluitend de zal de chirurg foto’s maken en het huidoverschot aftekenen op uw gezicht. Zodra al uw vragen beantwoord zijn zal de chirurg zich gaan voorbereiden in de operatiekamer. Enkele minuten later wordt u door de zusters opgehaald en naar de operatiekamer gereden. Alvorens u weggereden wordt krijgt u in uw infuusslangetje alvast een roesje toegediend zodat u volledig ontspannen richting de operatiekamer gereden wordt.
Na de operatie wordt u teruggebracht naar uw eigen privékamer, zodra u uw open ogen doet zal uw partner/familielid/vriend of vriendin hier op u zitten te wachten. De lieve en professionele zusters van Esteworld zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te verzorgen, zodra het lukt wordt u wat te drinken en te eten aangeboden. Iedere 2 uur worden uw ogen gekoeld om zwelling tegen te gaan. Aansluitend aan uw operatie verblijft u de nacht in onze kliniek, de volgende ochtend na de controle wordt u door de Esteworld chauffeur naar het luxe hotel gebracht waar u verder kunt herstellen. Uiteraard kan er 1 persoon (partner of familielid) kosteloos bij u op de kamer slapen in de kliniek. Tussentijds houdt u contact met de Nederlandse hostess, bij problemen halen wij u direct weer op en brengen u weer terug naar de kliniek.
Bij Esteworld streven wij ernaar om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en luisteren wij goed naar uw wensen. Op voorhand zullen wij u eerlijk aangeven of uw wensen realistisch zijn, gekeken wordt naar de huidige situatie, huidkwaliteit en eventuele eerdere correcties. De operaties worden bij Esteworld uitsluitend uitgevoerd door een chirurg die gespecialiseerd is in gelaatscorrecties.

Consult of offerte aanvragen voor uw ooglidcorrectie Turkije

Om uw aanvraag te kunnen beoordelen en een prijsopgave op te stellen is het noodzakelijk dat u langskomt voor een vrijblijvend consult op onze locatie in IJsselstein (UTR) of foto’s stuurt via e-mail of WhatsApp. Onze consultanten zullen uw foto’s doorsturen en bespreken met de chirurg en binnen 24 uur ontvangt u de vrijblijvende offerte met een behandelplan.
Tijdens een consult wordt uw situatie, uw wensen en evt. klachten / medicatiegebruik, het gehele operatietraject, verblijf en nazorg besproken. Zodra u vooraf of aansluitend zorgvuldig uw research heeft gedaan en uw gevoel over de Esteworld Kliniek goed is dan kunnen wij in overleg met u de operatie gaan inplannen. Bij Esteworld Nederland/België heeft u dus niet te maken met een tussenpersoon, iedereen werkt in dienst van de Esteworld Kliniek International en alle operaties worden uitgevoerd in de 5 sterren Esteworld Altinuzade kliniek in Istanbul. (Geen algemeen ziekenhuis!)

Na de ooglid correctie Turkije

De eerste paar dagen na de ooglidcorrectie moet u regelmatig rusten met u hoofd omhoog. De arts zal u instructies geven hoe u koude kompressen kan  toepassen op u oogleden. In uw eerste nacht waarin u in de kliniek verblijft zullen onze verpleegkundigen om de 2uur coldpacks aanbrengen. De volgende dag gaat u naar het hotel. Na 4 dagen komt u terug naar onze kliniek voor een laatste controle met uw arts.

1 week na de ooglid correctie Turkije

Gedurende de eerste 48 uur na uw ooglid lift chirurgie in Turkije, kunt u een verschillende mate van blauwe plekken en zwellingen ervaren. Na een week bent u al weer prima toonbaar.

1 maand na de ooglid correctie Turkije

Sommige patienten ervaren dat er een milde zwelling aanhoudt gedurende een aantal weken. Normaal gesproken verdwijnen zwellingen en blauwe plekken binnen 7-10 dagen. Na 3 weken kunt u starten met het aanbrengen van litteken creme zodat de littekens nog mooier zullen genezen.

Garantie op uw operatie Turkije

Uiteraard heeft u garantie op het eindresultaat, indien u na 8 tot 10 maanden niet tevreden bent over het eindresultaat dan zullen wij uw situatie voorleggen aan de chirurg. Indien het eindresultaat niet overeenstemt met hetgeen u vooraf heeft besproken met de chirurg dan kunt u kosteloos een 2de operatie ondergaan, minder dan 1% ondergaat een 2de operatie, praktisch iedereen is tevreden over het uiteindelijke eindresultaat.

Algemene risico's van een ooglidcorrectie

U wordt behandeld in een van de beste klinieken van Europa. De kans op complicaties is minimaal en kunnen snel verholpen worden. Eventuele complicaties kunnen zijn:

  • Bloedingen
  • Huidproblemen, infectie
  • Complicaties bij de verdoving, mochten er complicaties optreden dan kunnen onze specialisten deze verhelpen
  • Droge ogen
     
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor

Ooglidcorrectie Turkije FAQ

Veelgestelde vragen

Blepharoplastiek is de medische term voor een ooglidcorrectie. Naarmate mensen ouder worden, kunnen de oogleden gaan hangen en zich vullen met vet. Dit zorgt ervoor dat u er ouder en vermoeider uitziet. In sommige gevallen wordt uw zicht verminderd door het afgezakte ooglid.
Het vooronderzoek duurt ongeveer 30 minuten. Breng oude foto’s mee waarop uw gezicht goed zichtbaar is. Indien mogelijk zijn de foto’s meer dan 10 tot 15 jaar geleden genomen. Heeft u een ongeval of operatie meegemaakt? Breng dan ook foto’s mee van voor deze gebeurtenis. Tijdens het consult dat plaatsvindt in IJsselstein, worden uw wensen, klachten en het volledige behandeltraject besproken.
Veel mensen kiezen voor een ooglidcorrectie in Turkije om wallen onder de ogen te verminderen, hangende en vermoeide oogleden te corrigeren en om het zicht te herstellen dat is aangetast door een verslapte huid van het ooglid.
Met een ooglidcorrectie laat u het zicht herstellen dat wordt geblokkeerd door afhangende oogleden. Het verlies van gezichtsvermogen heeft veel andere oorzaken, waaronder glaucoom, een losgelaten netverlies of staar. Maak bij gezichtsverlies altijd een afspraak met een oogarts voor een grondig onderzoek en diagnose.
Bloed verdunnende medicatie zoals aspirine, marcoumar en aspirine cardio gebruikt u vanaf 5 dagen voor de ingreep niet meer. Stop niet zomaar op eigen initiatief met het gebruik van medicatie. Overleg met uw huisarts vindt plaats. Na de ingreep kunt u vrij snel weer op het gebruikelijke medicatie schema overstappen.
De ooglidcorrectie wordt onder narcose gedaan. Het is een ingreep die 30 minuten tot 1 uur duurt. Dit is afhankelijk van uw wensen of u alleen het bovenste, onderste of beide oogleden laat corrigeren. Voor de ingreep vindt een lichamelijk onderzoek plaats, zodat de arts en anesthesist weten dat u gezond bent en daardoor mag rekenen op een vlot herstel.
Dit is doorgaans niet nodig. Om zwellingen tegen te gaan, koelen de verpleegsters uw ogen regelmatig. De ochtend na de operatie vindt controle door de arts plaats. Aansluitend brengt de chauffeur van Esteworld u terug naar het hotel voor verder herstel.
Aangezien de ingreep minimaal invasief is, herstellen de meeste mensen vlot en zonder complicaties van de ooglidcorrectie. Hersteltijden variëren. De eerste dagen na de ingreep is het behandelgebied gezwollen en komen blauwe en/of rode huidverkleuringen voor. De hechtingen zullen, als ze niet vanzelf oplossen, na 10 dagen worden verwijderd. In de meeste gevallen zijn mensen na een maand volledig hersteld. Het kan langer duren, voordat het resultaat definitief is.
Na de ingreep krijgt u van de arts nazorginstructies. Bepaalde activiteiten en sporten vermijdt u tot zes weken na de operatie. De meeste mensen ervaren als gevolg van een ooglidcorrectie zwellingen, blauwe plekken en roodheid in het behandelgebied. U kunt ook last hebben van lichtgevoeligheid, tranende ogen en dubbel zien. Door het gebruik van koel kompressen vermindert u de zwellingen en blauwe plekken. De arts kan oogdruppels of crème voorschrijven om de ongemakken te verminderen.
De arts geeft u oogbescherming die u ’s nachts op het oog ‘plakt’. Hiermee voorkomt u dat u ongemerkt in uw oog wrijft. Gebruik de oogbeschermers zolang de arts dit adviseert.
Doe het zeker de eerste week na de ingreep rustig aan. Vermijd fysieke inspanning en buk zo weinig mogelijk. Bukken betekent dat er druk op het oog komt te staan. Dit kan van invloed zijn op het resultaat.
Ooglidcorrecties van zowel het bovenste als onderste ooglid kunnen als teleurstellend worden ervaren, wanneer ze op de verkeerde manier uitgevoerd zijn. In dat geval is er sprake van oogleden die niet meer goed sluiten, littekens die niet mooi genezen en/of complicaties als ontstekingen.
Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Veel patiënten hebben minimaal blauwe plekken. Een blauwe plek is niet gevaarlijk, maar eerder een cosmetisch probleem dat zich vanzelf oplost. Mensen die roken, op leeftijd zijn en mensen met een hoge bloeddruk hebben een verhoogd risico op blauwe plekken na een operatie.
Ja, jeuk na een operatie is normaal. Het is een teken van genezing en herstel.
Vanaf tien tot veertien dagen na de ingreep is het toegestaan om de littekens zachtjes te masseren. Dit doet u door cirkelvormige bewegingen met de vingertoppen te maken. Gebruik eventueel een littekencrème. Nieuwe littekens hebben een vurige uitstraling, maar naarmate de tijd verstrijkt komt het littekenweefsel tot rust en neemt het langzaam de kleur van de naastgelegen huid aan.
Ja, dit is een normaal verschijnsel. De fijne huidzenuwen die de wimpers aansturen, herstellen zich langzaam. Dit duurt soms meerdere maanden.
De procedure is niet ingrijpend en bedrust is niet nodig. Geadviseerd wordt om enkele dagen rustig aan te doen. Na een correctie van het bovenste ooglid is terugkeer naar het werk na 7 tot 10 dagen mogelijk. De hersteltijd voor een operatie aan het onderste ooglid duurt iets langer. Houd daarbij rekening met 10 tot 14 dagen.
Na een bovenooglidcorrectie in Turkije zijn de resultaten zeker 5 tot 10 jaar goed. De operatie stopt het verouderingsproces niet, waardoor de huid na verloop van tijd weer af kan zakken. Een onderooglidcorrectie in Turkije hoeft zelden herhaald te worden.
De meeste mensen die voor deze ingreep kiezen zijn dertig jaar of ouder. Er bestaat geen echte leeftijdseis voor de ingreep. Het is een relatief veilige ingreep, die minimaal invasief is. Cosmetisch artsen raden aan om te wachten tot iemand minimaal 18 jaar is.
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk