Bij Esteworld NL word alles voor je geregeld

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Al eens eerder in Nederland een neuscorrectie ondergaan met ongewenst resultaat. Ik wilde nu naar een echte specialist. Een kliniek waar goede esthetische artsen zitten, dat werd uiteindelijk Esteworld, in Turkije. Lees ervaring

Neuscorrectie Turkije Ervaring bij Esteworld

In 2019 was ik in Nederland aan mijn neus geopereerd ivm ademhalingsproblemen. Echter was mijn neus scheef gaan staan waardoor ademhalen niet beter werd. Voor een tweede neuscorrectie, ook wel revisie rhinoplasty genoemd, had ik echt veel research gedaan. Ik gebruikte google en meerdere facebookpagina’s omdat ik niet nog eens een miskleun wilde lopen en echt bij een specialist wilde terecht komen.

Uiteindelijk had ik via de mail contact opgenomen met Esteworld NL. Er werd al heel snel contact opgenomen met mij. Na een bezoek bij Ozlem de Bruin aan Esteworld NL gevestigd aan Ijsselstein was ik erg positief. Het fijne van alles is dat ik nergens naar hoefde om te kijken. Mijn hotel, medicijnen en de transfers (hotel,kliniek,vliegveld) werd door Esteworld NL in Turkije geregeld. Dit gaf mij een heel goed gevoel, dat betekende een zorg minder. De klik tussen Ozlem en mij was gelijk positief. Het idee dat Ozlem ook in Turkije haar patienten van A tot Z begeleid gaf mij nog meer vertrouwen om de neuscorrectie bij Esteworld te doen.

Aangekomen in Istanbul werd ik samen met mijn moeder opgehaald van de luchthaven en werden we naar ons luxe hotel gebracht. Ondertussen werd er door Esteworld continu gecommuniceerd via whatsapp.

De volgende dag WAS THE BIG DAY. Aangekomen in het ziekenhuis verbaasde het mij hoe goed alles was geregeld ivm het corona virus. Bij de ingang werd je temperatuur opgemeten en iedereen hield voldoende afstand. Uiteraard was Ozlem erbij!
Na wat administratief werk, werd ik naar mijn eigen prive kamer begeleid. Ik had een kamer met een eigen badkamer en een slaapbank waar mijn moeder kon slapen. Het zag er allemaal zo mooi en schoon uit! Net een hotel!

De kennismaking met dokter Safak Aktar die mijn neuscorrectie Turkije zou uitvoeren was super spannend! Hij stelde mij gelijk gerust en hij vertelde gelijk wat mogelijk was. Na een leuk en zeer uitgebreid gesprek werden er gelijk foto’s gemaakt.Lachend ging ik de operatiekamer in en ik werd wakker met een hoofdpijn. Maar wel met een klein mooi NIET scheve neus!

De zorg in de kliniek kan ik alleen beschrijven als GEWELDIG. De verpleegsters waren net zo zorgzaam als mijn eigen moeder. Vooral Emine! Ik kan haar niet genoeg bedanken!Ik werd continu in de gaten gehouden door de verpleegsters en ik kreeg alle benodigde medicijnen.

De 7e dag mocht mijn kapje en de tampons weg. De dag hiervoor was ik erg bang, want uit ervaring wist ik dat het erg pijnlijk kon zijn. Het verbaasde mij dat het bijna geen pijn deed! Ik weet nog dat er in Nederland een hele lange tampon uit mijn neus werd gehaald. In Turkije werd een heel klein siliconen tampon uit mijn neus gehaald. Nog een PLUSPUNT. Moment of truth, ik mocht mijn nieuwe neus zien. Ik was verbaasd dat ik zo’n klein neusje had ineens, maar ook zo recht. Omdat het voor mij een tweede neusoperatie was, was ik wel erg blauw in mijn gezicht. Tevens was m’n neus erg opgezwollen.

Ik wil Esteworld NL heel erg bedanken voor haar gastvrijheid en Ozlem bedankt voor je geduld! Ik zal je niet meer 24/7 appen.. haha
Twijfel je om een operatie in het buitenland te laten doen? NIET TWIJFELEN. Bij Esteworld NL word alles voor je geregeld waardoor je een zorg minder hebt.

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
20 tot 25 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
neuscorrectie
Jaar van behandeling
Behandeld in 2020
Behandeling wordt uitgevoerd in
Esteworld Turkije
Onze professionals
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk