Rosa, wat ben ik blij met mijn neus!

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Rosa zat al jaren met de grote van haar neus. Esteworld heeft hiervoor een specialist in huis. Dr. Safak. Dr. Safak behoort in Turkije en Europa tot de beste neuscorrectie chirurgen. Bij rosa heeft hij de neusbrug en neuspunt aangepast naar wat bij haar gezicht past en wat ze zelf wil. Lees ervaring

Mijn naam is Rosa en 3 januari 2018 ben ik voor een neuscorrectie naar Turkije gegaan en heb mijn tunnels van mijn oren laten dichten.

Ik heb Esteworld Turkije gevonden via het internet, ik ben al sinds dat ik mij kan herinneren bezig met mijn neus en allemaal sites, offertes en prijzen aan het opzoeken van neuscorrecties. Ik heb dit al zowat mijn hele leven gewild en mijn droom is ook daadwerkelijk uitgekomen!
Mijn tunnels heb ik voor een lange tijd gehad maar ik ben uit die “alternatieve” uitstraling gegroeid, ook met mijn toekomstplannen gaat dit niet meer samen.

Hier ga ik vooral in op mijn neuscorrectie uitgevoerd bij Esteworld in Turkije.

De dag van het vertrek naar Turkije:
Geen besef, wel veel zenuwen. Morgen is het zo ver, ik krijg mijn neuscorrectie. Zo spannend, maar o zo geweldig. Het liefste lig ik er nu al, dit is ook iets wat ik vaak genoeg heb gezegd.
Als je iets graag wilt en je wacht er al zo lang op, wil en kan je bijna niet langer wachten als je weet dat het moment er bijna is.

Aankomst:
Ik kwam aan rond 7 uur in de ochtend, er stond gelukkig wel al een chauffeur te wachten om ons op te halen, wat een service! We zijn naar het hotel gebracht, wat een prachtig, geweldig hotel met geweldige service we konden daar gelukkig al eerder inchecken (Dit was eigenlijk pas na 2 uur in de middag). We hebben toen lekker even bij geslapen en daarna zijn we op pad gegaan.

De dag van de neuscorrectie:
Nog steeds geen besef. Het is allemaal zo onrealistisch. We werden opgehaald door dezelfde chauffeur. Onderweg naar de kliniek heb ik heel veel na gedacht, of mijn verwachtingen gehaald konden worden, of het allemaal wel goed zou gaan, of het zou klikken met de chirurg etc. etc. Ik ben hier zo lang al mee bezig geweest dat ik zelfs een heel mapje met foto’s mee had, bewerkte foto’s van mijn neus, hoe ik graag het eindresultaat zou willen hebben (mits dit haalbaar was natuurlijk) Ik schaamde mij hier best om maar het gaat toch wel om mijn gezicht dus ik heb het alsnog mee genomen. Bij de kliniek kreeg ik gelijk een goed gevoel, wat zag die er mooi uit!

Toen ik er eenmaal was moesten we plaatsnemen in de wachtkamer, wat formulieren invullen, betalen en wachten op dokter Safak. Ondertussen kwam er een Nederlandse tolk, ze was echt enorm aardig (ik weet alleen helaas haar naar niet meer..)

Het was zo ver! Mijn naam werd geroepen en ik ging naar de kamer van dokter Safak. Wat een aardige man, hij stelde me gelijk gerust. Ook de foto’s vond hij geen probleem, hij heeft zelfs echt gekeken ernaar en vroeg welke ik het mooiste vond. Dit kan natuurlijk nooit helemaal na gemaakt worden maar wel zo goed mogelijk.

Na de neuscorrectie:
In de kliniek wordt je goed verzorgt door schatten van verpleegsters. Ze kome om het uur ijs brengen tegen de zwellingen. De chirurg kwam regelmatig kijken hoe het met me ging. de dag daarna mog ik alweer naar het hotel. Hier ben ik rustig gaan herstellen. Na 4 dagen ben ik nog een keer naar de kliniek gegaan voor een nacontrole. Ik kreeg toen een eerste glimp te zien van het resultaat. Wat mooi!

Nu zo’n 2,5 maand later ben ik al enorm blij met het resultaat van de neuscorrectie en ik ben nog maar zo vroeg in mijn herstel! 

Ik wil Margo van Esteworld Nederland die je over bij helpt en in begeleid enorm bedanken. En natuurlijk Dokter Safak. Dokter Safak heeft mijn leven enorm veranderd en dat zal ik nooit vergeten. Ik ben hem voor altijd dankbaar.

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
20 tot 25 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
neuscorrectie
Behandeling wordt uitgevoerd in
Altunizade kliniek Istanbul
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk