Heel anders mens, meer zelfvertrouwen!

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
De kosten voor een neuscorrectie bij Esteworld liggen gemiddeld 50% lager dan bij vergelijkbare chirurgen in Nederland. De stap voor een neuscorrectie naar Turkije was voor mij dus snel gemaakt. Achteraf geen minuut spijt, ik ben een heel anders mens, met veel meer zelfvertrouwen. Mocht je twijfelen, doen! Lees ervaring

Daar stond ik dan. Wachtend op mijn vlucht naar Turkije, morgen ging het echt gebeuren. Ik onderga een neuscorrectie in Turkije. Ik heb Esteworld gevonden via internet. Ik belde Margo op voor een afspraak. Margo werkt voor esteworld op het kantoor van esteworld Benelux. Margo wat een lieve vrouw, die alles voor je regelt in Nederland van hotel tot je afspraken. Nadat ik Margo had gesproken voelde ik me gelijk op me gemak bij Esteworld. Ze heeft me alles goed uitgelegd over wat er zou gaan gebeuren en ik mocht haar altijd bellen of Appen voor vragen. Margo stond echt 24/7 voor me klaar,niet alleen tijdens die behandelweek, maar ook na mijn neuscorrectie nam ze contact met me op om te vragen hoe het met me ging.

Aangekomen in Turkije werd ik opgehaald door een hele aardige en vriendelijk chauffeur van Esteworld. Hij bracht me naar het hotel en sprak met me af dat ik morgen weer opgehaald zal worden voor de neuscorrectie. De volgde dag werd ik opgehaald door de chauffeur van Esteworld en naar de kliniek gebracht. De chauffeur vertrouwde ik blindelings, ze lieten me geen enkele seconden alleen, ze brachten me tot de receptie en zorgden ervoor dat ik geholpen werd, daarna kwamen ze naar mij toe om me gerust te stellen dat alles goed zal verlopen was en dat ik straks weer op zou gehaald worden. De kliniek van Esteworld was trouwens super de luxe. In de kliniek maakte ik kennis met Semma, de Nederlandse hostess, die mij ondersteunde tijdens mijn neuscorrectie. Wat een Leuke lieve meid.. Semma stelde me voor aan dokter safak. Dr safak luisterde erg goed naar mijn wensen en besprak goed met mij wat hij allemaal zou gaan doen. Ik was erg zenuwachtig en bang maar Semma en dokter Safak stelden me erg gerust en beloofde me dat alles goed zou komen. Na de neuscorrectie, waar ik eigenlijk niks van gemerkt hebt, verbleef ik een nachtje in de kliniek waar ik een heerlijk ontbijtje en avond eten kreeg. Ik werd hier goed verzorgd door de verpleegsters. De ochtend daarop mocht ik, na controle, weer terug naar mijn hotel. De dag erna voelde ik me heel erg slecht en appte ik Margo laat in de avond. Ze stelde me gerust vanuit Nederland en zorgde ervoor dat ik de dag er na even weer langs het ziekenhuis kon zodat dr safak even naar me zou kijken. Hier bleek gelukkig niks aan de hand te zijn. De laatste paar dagen verliepen goed en ik ging voor de laatst keer langs dr safak.. nadat dr safak mijn neuskapje eraf haalde mocht ik mezelf even in de spiegel bekijken.. ik vond het gelijk al heel erg mooi ondanks alle zwellingen en blauwe plekken.

Dr safak is erg professioneel en heel erg vriendelijk. Ik bedankte hem en werd terug gebracht naar het vliegveld door de chauffeur van Esteworld.

Nu een paar weken later ben ik zo erg blij met mijn neuscorrectie. Ik voel me een heel anders mens met veel zelfvertrouwen. Iedereen van Esteworld Bedankt!

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Belgiƫ
Leeftijd
20 tot 25 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
neuscorrectie
Behandeling wordt uitgevoerd in
Altunizade kliniek Istanbul
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk