Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Het minst mooie aan mezelf vond ik mijn gebit en nam het besluit hier iets aan te gaan doen. Na het bezoek aan de tandarts in Nederland schrok ik van de prijs, 14000 euro! Ik wist dat in Turkije er ook goede tandartsen zijn en na lang zoeken kwam ik bij de via fora heel goed aangeschreven esthetische tandarts Turkije bij Esteworld. Lees ervaring

Ervaring tandarts Turkije
 

Ik moet zeggen dat ik er behoorlijk tegen op zat, helemaal naar Turkije voor mijn gebit terwijl ze dat in Nederland toch ook gewoon goed kunnen? Door de enorme hoge kosten voor de Tandarts in Nederland ben ik uitgeweken naar Turkije, naar de tandarts van Esteworld om precies te zijn.

Op voorhand heb ik Nederland een rontgen foto laten maken en op basis daarvan heb ik, via de Nederlandse contact persoon Ozlem, een overzicht van de tandarts kosten gekregen. De kosten maar minder dan de helft!
Het contact met Ozlem voelde goed en ik heb de stap genomen.

Op het vliegveld van Istanbul ben ik netjes opgehaald door een chauffeur van Esteworld en naar het hotel gebracht. Super mooi hotel. Ik zou hier 5 dagen verblijven.  

De volgende dag was het zo ver, ik werd opgehaald en naar de praktijk gebracht. De praktijk zit in een heel moderne kliniek van Esteworld waar je voor van allerlei behandelingen naar toe kan. De tandarts heeft hier een eigen afdeling, ultra modern en wat een aardige mensen!

Ik was behoorlijk zenuwachtig want er moest behoorlijk wat gebeuren. De tandarts en Ozlem namen alle zorgen weg. Wat fijn om gewoon in het Nederlands te kunnen communiceren. Ik was bang voor de verdovingen, maar die heb ik helemaa niet geveoeld, vooraf wordt je tandvlees verdoofd met een doekje, dit heb ik bij de tandarts in Nederland nog nooit mee gemaakt. 

De eerste dag hebben ze mijn gebit aangepast voor de facings en kronen en de ontwerpen gedaan. Deze waren 3 dagen later al klaar, ze werken met een cerec 3d methode, waardoor de nieuwe tanden heel snel klaar zijn. Op de 5e dag is alles terug gezet, wederom volkomen pijnloos. Ik ben zo blij met het resultaat, ik kan niet stoppen met lachen. Esteworld bedankt!

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
België
Leeftijd
45 tot 55 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
Tandarts
Behandeling wordt uitgevoerd in
Altunizade kliniek Istanbul
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk