Nieuw gebit voor Gordon in Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Gordon kwam naar de tandarts van Esteworld om zowel boven en onder kronen in te laten zetten. Lees en bekijk hier zijn ervaring met bijbehorend mooi resultaat. De tandartsen van Esteworld behoren tot de beste van Turkije, iets duurder dan gemiddeld maar de mooiste resultaten en nog steeds veel goedkoper dan in Nederland. Lees ervaring

Tandarts Turije ervaring Gordon

Mijn broertje was eerder bij Esteworld om zijn tanden en haren te laten doen.

Het resultaat van de tandarts behandeling en zijn haartransplantatie was zo mooi dat ik niet kon achter blijven. 
Samen met mijn vriendin ben ik naar de kliniek van Esteword in Turkije gekomen. Esteworld heeft een kliniek puur voor plastisch chiurrgie en tandarts. Mijn vriendin is zelf Turks en vertelde me dat hier juist het verschil in zit met andere organisaties. Veel aanbiederd zijn ziekenhuizen of kleine tandkliniekjes met een enorm verschil in kwaliteit. Esteworld is een heel bekende naam, je betaald wat meer, maar je krijgt topkwaliteit. MIn vriendin heeft zelf ook haar wenkbrauwen laten transplanteren ttjidens ons bezoek, heel mooi geworden. Ik zat was voor mijn volledige gebitsrenovatie totaal 6 dagen in Turkije, maar het had ook in 3 dagen mogelijk geweest door de nieuwe cerec3d methode, je tanden komen zo uit de printer rollen, dat gaat enorm snel.

De tandarts zelf is heel erg kundig, relaxt en neemt alle tijd. Tuurlijk was het een lange zit maar zeker niet oncomfortabel en alles waard geweest. Tijdens de behandelingen is er ook een Nederlandse assistaente aanwezig die je bijstaat.

Esteworld is een dikke aanrader.

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Tandarts
Behandeling wordt uitgevoerd in
Altunizade kliniek Istanbul
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk