Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Bekend influencer naar Esteworld voor haar tanden. Via vrienden die al door onze tandarts in Turkije behandeld waren is nu ook Navya overstag. Ze kwam naar Esteworrld voor nieuwe kronen en facings. Ze wilde die echt hollywood smile. Lees ervaring

Tandarts Turkije Ervaring Navya
 

Mijn naam is Navya. Je kan mij kennen van Instagram. Ik ben bekend influencer in Dubai en Nederland. Via via kwam ik in aanraking met Esteworld. Ik had erg goede verhalen gehoord over Esteworld en aan de hand daarvan ben ik zelf mijn onderzoek gaan doen. Ik was hier al een hele lange tijd mee bezig omdat ik mij erg stoorde aan mijn gebit. Het gebit wat ik had daar was ik erg onzeker over ik had heel veel ruimte tussen mijn voortanden zitten, maar dankzij Esteworld durf ik weer open en bloot de lachen. Als ik uit eigen ervaring mag spreken ben ik super tevreden met het resultaat, maar ook hoe alles eromheen is geregeld. 

Als influencer is het zo belangrijk om een mooie glimlach te hebben, alleen in Dubai was dit voor mij gewoon onbetaalbaar, vandaar dat ik naar tandarts en klinieken in Turkije ben gaan zoeken. Ik zag door de bomen het bos niet meer, omdat er in Turkije zoveel aanbod is wist ik echt niet meer waar ik het zoeken moest. Tot er bekende van mij met Esteworld kwam. Hij was naar de tandarst van Esteworld geweest en met een schitterend resultaat. Ik ben zel mijn onderzoek gaan doen en Esteworld gaf me al snel een vertrouwd gevoel. In Turkije hebben ze zelfs nog betere technieken en is het velen malen goedkoper dan in Dubai.

Ik ben bij Eteworld geweest voor een Hollywood smile. Nu wist ik dat het voor mij eigenlijk vrijwel onmogelijk was om dit voor elkaar te krijgen, tenminste dat dacht ik, omdat ik erg veel problemen heb gehad met mijn gebit. Er zaten vullingen in mijn kiezen. Ik had kronen die scheef waren geplaatst en ik had veel ruimte tussen mijn voorste tanden.

De begeleiding en communicatie was enorm goed en volledig in het Engels of Nederlands. Ik kon mijn contactpersoon altijd appen wanneer ik vragen had en kreeg super snel antwoord terug, dat noem ik nu service en betrokkenheid. 

Als eerste werd ik netjes op tijd opgehaald op het vliegveld in Istanbul, door een Esteworld transfer en naar een super mooi en luxe hotel Crown Plaza Oryapark gebracht. De dag erna werden we met de transfer opgehaald en naar de kliniek gebracht.

Eenmaal in de kliniek gekomen werd ik vriendelijk ontvangen door de hostess en de tandarts dr. Guner. We hebben foto’s en een behandelplan gemaakt, alles was duidelijk verteld en uitgelegd. Ik was erg enthousiast en overtuigd dat mijn wensen haalbaar waren. 

3 dagen later waren de kronen en bruggen klaar, wat erg snel is. Dit komt omdat ze het zelf in huis maken, dus aanpassen gaat ook heel snel. Wij werden opgehaald door de transfer bij het hotel en zijn naar de kliniek gebracht.
Mijn volledige bovenkant van mijn gebit is vervangen door de EMAX porseleinen kronen en bruggen en de onderkant aan de zijkanten ook. De voortanden aan de onderkant van mijn gebit zijn netjes recht gemaakt en gebleekt, omdat ik deze zo graag wilde houden. Het bleken van mijn ondertanden ging ook erg fijn en vrij snel. 

De dag erna ben ik nog naar de tansarts geweest voor de laatste check, omdat de dag ervoor de verdovingen er nog in zaten. Alles zat perfect, ik had nergens drukplekken of pijn. Ik ben super tevreden met het eindresultaat van mijn nieuwe kronen. Ik zou Esteworld iedereen aanraden!

Daarna werd ik met de transfer weer naar het vliegveld gebracht. 
Esteworld heeft mij niet alleen een glimlach aan de buitenkant gegeven, maar ook van binnen, omdat mijn gebit mij erg onzeker maakte. Nu straal ik echt, omdat ik super trots ben op mijn mooie witte tanden en dit dankzij Esteworld. 
Kortom: Esteworld is een top kliniek met heel veel expertise en erg vriendelijk personeel, die hun vak met passie en liefde uitoefenen. Je hoeft je totaal geen zorgen te maken, want alles is tot in het detail goed geregeld.
 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat, Bekende personen
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
30 tot 35 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
Tandarts
Bekend van
influencer, youtube, social media
Behandeling wordt uitgevoerd in
Esteworld Tandarts Turkije
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk