Esteworld staat dag en nacht voor je klaar
Fabienne wilde graag grotere en strakkere billen. Samen met onze specialist Dr. Lutfi en onze Nederlandse begeleiders wordt het beste behandelplan gemaakt. Bij Fabienne hebben we liposuctie gedaan bij de bovenbenen binnen en buitenkant, armen, rug, taille en buik om de billen beter te laten uitkomen. Daarnaast is er vet terug gespoten in de billen om de perfecte gewenste ronding te krijgen.
Foto's 12
Ervaring video's 1
BBL voor Melissa. Wauw!!!
Voor een BBL naar Turkije. Neem geen risico en ga naar een bedrijf zoals Esteworld. Al vanaf 2003 gespecialiseerd in plastische chirurgie. Geen algemeen ziekenhuis maar echt specialisten. Volledig begeleidt in uw eigen taal, voor tijdens en na de behandeling. Esteworld werkt niet met tussen personen.
Foto's 14
Resultaat video's 1
Gabriela BBL Turkije
Voor een BBL naar Turkije. Zou je me het een jaar geleden vragen had ik je voor gek verklaard. In mijn omgeving waren een aantal vriendinnen bij Esteworld geweest voor verschillende behandelingen en de resultaten waren erg mooi. Ik ben er dus ook maar voor gegaan, en hoe. Ik ben onwijs blij. Esteworld is echt een hele goede professionele organisatie, de kliniek is fantastisch, Ozlem de begeleider ter plaatse (Nederlands) is er continu voor je.
Foto's 6
Resultaat video's 1