Mijn neus ziet er fantastisch uit
De chirurgen van Esteworld in Turkije behoren tot de betere van de Wereld, daar ben ik wel achter gekomen. Wat een super resultaat. De kliniek, begeleiding, verzorging (allemaal in het Nederlands) en service zijn echt van hoge kwaliteit. Binnenkort ga ik terug voor een haartransplantatie.
Foto's 3
Bieke, neusje van de zalm!
Ik wou al heel lang een neuscorrectie omdat ik niet tevreden was over de vorm van mijn neusje, ik had een hele kromming in men neus die me enorm stoorde als ik mezelf in zijprofiel zag. Door deze onzekerheden ben ik wat beginnen rond zoeken en kwam ik uit bij Esteworld. Dat is een kliniek gevestigd in Istanbul maar heeft echt overal ter wereld kantoren om consultaties in te plannen of offertes bij op te vragen! Ik vond het heel interessant omdat ik bij hun een offerte had aangevraagd en de prijs eigenlijk al meteen heel goed meeviel. Hotel + ontbijt, transfers, operatie en verblijf in het ziekenhuis werd allemaal door hun geregeld en viel onder 1 prijs. Ook de reviews toonde zo een mooie voor en na plaatjes!
Foto's 20
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Aida voor haar neuscorrectie naar Turkije.
Naar Turkije voor mijn neuscorrectie. In Nederland gaf men aan vooral te focussen op de binnenkant vanwege mijn problemen daar, de buitenkant was voor hun minder belangrijk. Nou voor mij niet! Zo ben ik bij Esteworld terecht gekomen. De kosten voor de neuscorrectie in Turkije waren veel lager en het resultaat van de binnen en buiten kant ben ik onwijs blij mee.
Foto's 1
Stef neuscorrectie Turkije
Stef kwam voor zijn neuscorrectie naar Esteworld toe. Uiteraard heeft onze specialist in Turkije Dr. Safak hem behandeld. De wensen van Stef waren specifiek maar Dr. Safak heeft de neuscorrectie volgens zijn wens kunnen uitvoeren. Stef veel plezier met je nieuwe look!
Foto's 3
Heel anders mens, meer zelfvertrouwen!
De kosten voor een neuscorrectie bij Esteworld liggen gemiddeld 50% lager dan bij vergelijkbare chirurgen in Nederland. De stap voor een neuscorrectie naar Turkije was voor mij dus snel gemaakt. Achteraf geen minuut spijt, ik ben een heel anders mens, met veel meer zelfvertrouwen. Mocht je twijfelen, doen!
Foto's 1
Erg meegevallen,super tevreden!
Via een kennis uit Turkije terecht gekomen bij Esteworld. Hij had in Turkije ook zijn neuscorrectie laten doen en was er heel tevreden mee. IK was ook op zoek naar een goede kliniek en heb de stap ook gemaakt. De neuscorrectie is prima verlopen, de kliniek is mooi, de mensen daar zijn super aardig en natuurlijk het resultaat. Het resultaat is meer dan ik had durven dromen.
Foto's 16
Ervaring video's 1
Adrianna een nieuwe lach
Het minst mooie aan mezelf vond ik mijn gebit en nam het besluit hier iets aan te gaan doen. Na het bezoek aan de tandarts in Nederland schrok ik van de prijs, 14000 euro! Ik wist dat in Turkije er ook goede tandartsen zijn en na lang zoeken kwam ik bij de via fora heel goed aangeschreven esthetische tandarts Turkije bij Esteworld.
Foto's 14
EMAX kronen en Facings Turkije, neusje van de zalm.
Vincent was al eerder bij Esteworld geweest voor zijn haartransplantatie. OP zijn resultaat en de service was hij erg te spreken. Vandaar dat hij nu terug is voor zijn tanden. Bij Esteworld tandarts Turkije wordt de hoogste service en kwaliteit geboden. Vincent heeft middels de nieuwste CEREC 3d methode een nieuwe lach die bestaat uit IMEX kronen
Foto's 4
Resultaat video's 1