Aida voor haar neuscorrectie naar Turkije.

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Ozlem en Margo
Offerte aanvragen Ozlem en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Naar Turkije voor mijn neuscorrectie. In Nederland gaf men aan vooral te focussen op de binnenkant vanwege mijn problemen daar, de buitenkant was voor hun minder belangrijk. Nou voor mij niet! Zo ben ik bij Esteworld terecht gekomen. De kosten voor de neuscorrectie in Turkije waren veel lager en het resultaat van de binnen en buiten kant ben ik onwijs blij mee. Lees ervaring

Ervaring Neuscorrectie Turkije bij Esteworld

Na lang twijfelen omdat ik het stiekem toch een beetje eng vond, heb ik uiteindelijk besloten om een neuscorrectie te laten doen bij Esteworld in Turkije. Niet alleen omdat ik de vorm van mijn neus storend vond, maar ook omdat ik al ruim 12 jaar gebruik maak van neusmedicatie om goed adem te kunnen halen door mijn neus. In Nederland was ik al een aantal keren voor onderzoek naar het ziekenhuis geweest. Hieruit bleek dat mijn neusschelpen te groot waren, daarnaast is door een val op mijn neus in het verleden de vorm van mijn neus veranderd. Ook dit belemmerde de soepele doorgang van lucht door mijn neus. De reden om mij niet in een ziekenhuis in Nederland, maar in een gespecialiseerde neuscorrectie kliniek van Esteworld te laten opereren is omdat ik niet alleen specialisatie van de inwendige ingreep wilde, maar ook een chirurg die specialistisch is in het vormgeven van mijn neus. Voor mij was het, naast de doorgankelijkheid, ook belangrijk dat ik een natuurlijke neus zou krijgen die goed bij mijn gezicht past. Ook een factor is dat de kosten voor een neuscorectie in Turkije en stuk lager ligger.

Tijdens het consult in Nederland heb ik mijn medicatie en onderzoeksoverzicht afgeleverd aan Margo. Margo is de Nederlandse vertegenwoordiger van Esteworld. Ze nam alle tijd en beantwoorde al mijn vragen. Dit was erg fijn. Margo heeft de stukken verstuurd naar de kliniek in Turkije. Voor mijn vertrek heb ik via Whatsapp contact gehad met een medewerker van de kliniek en heb mijn ticket doorgestuurd. Zo is geregeld dat bij aankomst de chauffeur, Goksel, op mij en mijn moeder stond te wachten. Door voor het vliegen contact te hebben met Goksel, wist ik op welk punt ik moest wachten.

Een dag later ben ik opgehaald door Suleyman, een andere chauffeur van Esteworld. Hij heeft ons afgezet bij de kliniek en beterschap gewenst. De kliniek zag erg super modern en mooi uit. De hostess, Ozlem stond me al op te wachten en zij heeft me alle dagen perfect begeleidt, en gewoon in het Nederlands. Wat een topper!

Na mijn aankomst, ging alles ineens heel snel! Ik kreeg een aantal prikken, de anesthesie arts is langsgekomen om met mij in gesprek te gaan over bepaalde middelen en tot slot heb ik een gesprek gehad met de neuscorrectie chirurg. Dr. safak Aktar. De chirurg heeft zowel naar de binnen- als buitenkant van mijn neus gekeken. Hij nam hier alle tijd voor. Vervolgens ben ik in de voorkamer onder narcose gebracht. Vanaf hier tot aan het wakker worden heb ik niet meegekregen. Na het ontwaken is de chirurg nogmaals langs gekomen. Hij heeft aangegeven hoe de operatie verlopen of gevraagd hoe ik mij voelde. Door de narcose was ik erg moe en kon hierdoor niet een heel gesprek aan. De verpleegsters zijn regelmatig langs gekomen om te controleren en ijsblokjes te verwisselen om de zwelling tegen te gaan. Daarnaast mocht mijn moeder, die in verband met de ramadan aan het vasten was, haar vasten met de verpleegkundigen in de kantine verbreken. Dit was erg fijn! De dag na de operatie voelde ik mij tot mijn verbazing erg goed. Ik had geen pijn en ben door Suleyman opnieuw afgezet in het hotel. Tijdens mijn verblijf in het hotel heb ik vooral mijn rust gepakt en ben weinig tot niet naar buiten geweest. De zwellingen en blauwe plekken op mijn gezicht werden inmiddels goed zichtbaar. Tot mijn schrik zag ik dat er aan de binnenkant van mijn neus een flinke bult was ontstaan. Hier schrok ik flink van! Ik heb contact opgenomen met de assistente van de chirurg en een foto van zwelling gestuurd. De chirurg heeft binnen een half uurtje aangegeven dat een zwelling normaal is na een inwendige ingreep. Dit stelde mij gerust.

Na vijf dagen ben ik opnieuw opgehaald en afgezet bij de kliniek. Dit keer door Goksel, de chauffeur die mij ook van het vliegveld had opgehaald. Goksel heeft geholpen om de koffers mee naar boven te brengen omdat ik niets zwaars mag tillen en bukken. Mijn tampons zijn door de chirurg eruit gehaald. Door eerdere verhalen was ik een beetje bang voor pijn, maar omdat het siliconen tampons waren heb ik niet gevoeld dat deze eruit werden gehaald. Dit ging erg soepel. Na de laatste controle ben ik rechtstreeks naar het vliegveld gebracht en dezelfde dag weer teruggevlogen naar naar Nederland. Om de droogte in het vliegtuig tegen te gaan heb ik voor, tijdens en na de vlucht de medicatie die ik uit de kliniek heb meegekregen regelmatig gebruikt. Twee dagen na mijn aankomst in Nederland heb ik geprobeerd om mijn werk weer op te pakken. Door de vermoeidheid en druk die op mijn gezicht werd uitgeoefend tijdens intensieve werkzaamheden, heb ik de
eerste week halve dagen gewerkt.

Nu, twee weken later, heb ik inmiddels mijn verband eraf gehaald. Wat ben ik blij met mijn neus! De blauwe plekken zijn zo goed als verdwenen. De zwellingen zijn nog wel flink aanwezig bij mijn neus, wangen en kaak en zullen over ongeveer een maand voor een groot deel verdwenen zijn. Ik wil DR. Safak, Margo en Ozlem enorm bedanken voor hun goede zorgen en vakkundigheid.

Esteworld bedankt voor de goede zorgen en mijn mooie nieuwe neus:-)

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Belgiƫ
Leeftijd
20 tot 25 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
neuscorrectie
Jaar van behandeling
Behandeld in 2018
Behandeling wordt uitgevoerd in
Altunizade kliniek Istanbul
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk