Esteworld staat dag en nacht voor je klaar
Fabienne wilde graag grotere en strakkere billen. Samen met onze specialist Dr. Lutfi en onze Nederlandse begeleiders wordt het beste behandelplan gemaakt. Bij Fabienne hebben we liposuctie gedaan bij de bovenbenen binnen en buitenkant, armen, rug, taille en buik om de billen beter te laten uitkomen. Daarnaast is er vet terug gespoten in de billen om de perfecte gewenste ronding te krijgen.
Foto's 12
Ervaring video's 1
BBL voor Melissa. Wauw!!!
Voor een BBL naar Turkije. Neem geen risico en ga naar een bedrijf zoals Esteworld. Al vanaf 2003 gespecialiseerd in plastische chirurgie. Geen algemeen ziekenhuis maar echt specialisten. Volledig begeleidt in uw eigen taal, voor tijdens en na de behandeling. Esteworld werkt niet met tussen personen.
Foto's 14
Resultaat video's 1
Lennie, beenlift bij Esteworld
Na veel te zijn afgevallen was Lennie op zoek naar een kliniek die haar van haar overtollige huid kon afhelpen. Tijdens een consult in IJsselstein op het kantoor van Esteworld is er uiteindelijk gekozen voor ene beenlift. De beenlift is uitgevoerd in onze luxe internationale top 20 kliniek in Turkije. December 2020 komt Lennie terug voor haar borstlift Turkije die helaas niet in1x kon worden uitgevoerd.
Foto's 12
Ervaring video's 1