Joren (Kantoor NL/BE)

Consultant haartransplantatie

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Hoi,

Ik ben Joren, 28 jaar oud werkzaam als consultant bij Esteworld. Zelf zat ik in hetzelfde schuitje als velen van jullie die dit stukje tekst zullen lezen; op jonge leeftijd al kalend. Begin 20 begonnen mijn inhammen al te veranderen in landingsbanen en mijn haarkwaliteit ging in rap tempo achteruit. Hier had ik helaas geen vrede mee en zo begon ik mij op mijn 25e te oriënteren naar de mogelijkheden van een haartransplantatie. Na een lange zoektocht viel mijn oog voornamelijk op Esteworld. De combinatie van de prijs, behandeltechniek, de Acell en zeeën aan positieve reviews hebben gemaakt dat ik voor een consult naar IJsselstein ben afgereisd en vervolgens door naar Istanbul.

Mijn haartransplantatie heeft begin Maart 2020 plaatsgevonden. Dit was een week voordat de eerste COVID-19 lockdown van kracht ging (10/10 voor de timing). Ik heb een fantastische ervaring gehad in Istanbul. Ik was super te spreken over het gehele proces, de communicatie, de mensen, de kliniek en de haartransplantatie zelf. Eenmaal aangekomen in het hotel ging de eerste foto direct al het internet op. Want wat was ik blij en trots zeg.

Vanaf moment één riep ik al dat ik dit iedereen zou aanraden. Ik merkte dat er veel vrienden en bekenden erg geïnteresseerd waren naar mijn ervaring. Dan ineens merk je pas echt dat je niet de enige bent die met dit probleem worstelt. Ik ben direct mensen naar Esteworld gaan verwijzen, voornamelijk omdat een eerste contactmoment zo laagdrempelig en relaxed is. En zo zijn er zelfs een aantal mensen binnen mijn directe kringen overgegaan tot een haartransplantatie in Turkije, bij Esteworld. Een haartransplantatie is een mooi iets, vooral op emotioneel gebied. Veel (jonge) mannen en vrouwen lopen door hun kaalheid toch tegen een bepaalde vorm van onzekerheid op. Ik absoluut. Maar nu, plaats van teleurgesteld te worden door mijn eigen spiegelbeeld, kijk ik vol zelfvertrouwen in de spiegel.

Ik heb mijn bachelor in International Business Management behaald aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sinds mijn eigen haartransplantatie ben ik altijd goed in contact gebleven met Esteworld. En toen ik na mijn afstuderen op zoek ging naar een baan duurde het niet lang voordat ik weer de stoel zat waar het allemaal begon. En zo geschiedde…

Tegenwoordig zit ik aan de andere kant van de tafel. Ik begeleid de Joren’s van tegenwoordig in het voortraject in aanloop naar een haartransplantatie. Ik vind het bijzonder de verbindende factor te mogen zijn zodat een ander hetzelfde geluk kan behalen als wat ik hieruit hebt behaald. Ik weet hoe het is om hier binnen te stappen en ik weet als geen ander hoe belangrijk prettige en laagdrempelige begeleiding is in dit proces. Goede voorlichting is essentieel in een beslissing als deze. En zo zal ik altijd het volledige en eerlijke verhaal vertellen en zal ik nooit de mindere kanten voor je verzwijgen. En mocht je hier met een onrealistisch hoge verwachting binnenstappen, dan zal ik je misschien beteuterd weer laten vertrekken. Maar eerlijkheid duurt het langst natuurlijk. En liever die teleurstelling hier, dan wanneer je in Istanbul aankomt.

Dus mocht je binnenkort bij ons langskomen, neem gerust wat lekkers mee voor bij de koffie en dan zullen we samen kijken naar jouw mogelijkheden.

Happy new hair.

Groetjes, Joren

Personeel
Jaren ervaring
4 jaar ervaring
Werkzaam sinds
2019
Type personeel
Medewerkers Kantoor NL/BE
Onze professionals
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk