Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Kronen in Turkije, Istanbul

Zoekt u informatie over kronen in Istanbul? Niet iedereen heeft het geluk om een gezond gebit te hebben en te behouden. Het is voor niemand onmogelijk om een stralende glimlach te hebben. De Esteworld tandarts kliniek in Istanbul helpt bij het verbeteren en herstellen van tandtechnische problemen. Het plaatsen van facings, tandimplantaten en kronen Istanbul geeft u een verzorgd gebit en zelfvertrouwen. Dit alles volgens de nieuwste CEREC 3d norm en met de allerhoogste Emax kwaliteit.

Effectieve resultaten kronen Istanbul

Vooruitgang en verbetering in de tandheelkunde zorgen ervoor dat mond- en gebitsproblemen beter te behandelen zijn. Het plaatsen van tandkronen in Istanbul verbetert de esthetiek en functionaliteit van uw gebit en glimlach. Tandartsen raden vaak kronen aan om verschillende redenen. Van het beschermen van een verzwakte of gebroken tand, tot het vervangen van ontbrekende tanden. Ook het vervangen van bestaande, verouderde kronen is mogelijk. Dankzij de moderne CEREC 3D technologie geven kronen mooie resultaten tegen betaalbare prijzen.

Prothese voor kauwfunctie

Een tandkroon is een prothese waarmee de kauwfunctie verbetert en de binnenkant van uw mond beschermt. Natuurlijk is de uitstraling van uw gebit belangrijk. Daarom is een kroon een op maat gemaakte behandeling. Het plaatsen van kronen is niet alleen om het uiterlijk van uw gebit te verbeteren, maar ook om eventuele tandaandoeningen te behandelen en te corrigeren. Het plaatsen van kronen biedt een oplossing in specifieke situaties:

  • Herstellen van de tanden die beschadigd zijn door cariës en/of breuken.
  • Het verbeteren van de vorm, kleur of positie van de tanden.
  • Het ondersteunen van een tandheelkundige brug bij tandverlies.
  • Het afdekken van tandheelkundige implantaten. De tandheelkundige behandeling vindt plaats met plaatselijke verdoving, zodat het gevoel beperkt is en u de behandeling zonder grote ongemakken ondergaat.

Moderne tandartskliniek

De kronen die u door de gespecialiseerde tandartsen van Esteworld laat plaatsen, hebben een levensduur van gemiddeld 15 jaar. Dagelijkse tandverzorging en regelmatige controles houden uw gebit in goede staat, zodat u langer plezier heeft van de tandheelkundige behandeling. Zolang u het behandelplan en de instructies van de tandarts volgt, zijn de resultaten zowel effectief als langdurig. Kronen die op of over een bestaande tand geplaatst zijn, hebben extra aandacht nodig. Het is mogelijk dat de tand cariës of ontstekingen heeft, waardoor de kroon de steun verliest en uitvalt. Kronen hebben net als natuurlijke tanden zorg nodig. Wanneer het uw gebit aan zorg ontbreekt, kan een kroon breken door trauma’s of het eten van te hard voedsel. Hoewel kronen gemaakt zijn van stevige materialen, blijft het advies om voorzichtig te zijn. Een schoon, onderhouden gebit voorkomt problemen en hoge tandartskosten.

Tandbeschadiging

Een gezond gebit is van grote waarde in het dagelijks leven. Uw glimlach is kenmerkend voor uw uitstraling, maar ook de mogelijkheid om te kauwen en voedsel te verwerken is nodig om de lichaamsfuncties te ondersteunen. Een van de grootste risico’s is het beschadigen of verlies van tanden en kiezen. Het vervangen van een beschadigde tand door een kroon is een goede optie om uw tanden te behouden. Kronen verbeteren ook de esthetische kanten van uw gebit. Kronen veranderen uw glimlach, maar ook de kleur, vorm of positie van uw tanden verbetert. Bovendien zijn de kosten lager dan wanneer u gebruik maakt van tandheelkundige zorg in Nederland. Als u het uiterlijk van uw gebit wilt verbeteren, twijfel dan niet en ga voor kronen naar Esteworld in Istanbul. Een evaluatie met een onze ervaren tandartsen is de eerste stap om uw glimlach op de beste en tegen betaalbare behandelkosten te herstellen.

Professionele tandartsen in Istanbul

Esteworld biedt tandheelkundige behandelingen van hoogwaardige kwaliteit. Onze tandartsen zijn gerenommeerd en gecertificeerd. Jarenlange ervaring met het toepassen cosmetische tandheelkundige ingrepen en de nieuwste techniek, de CEREC 3D en CAD-CAM technologie bent u zeker van kwaliteit. U kunt rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Uw gezondheid staat voorop en gekeken wordt naar de correctie, reparatie en verbetering van uw gebit. Door eerst bestaande problemen zoals gaatjes en/of ontstekingen te behandelen, hebben de kronen die geplaatst worden een langere levensduur.

Gebitsherstel na het plaatsen van kronen

Zodra de kronen zijn geplaatst, is het belangrijk om op te letten met wat u eet. Tandartsen adviseren het eten van kleverige en/of harde producten zoals donuts, kauwgum, snoep en voedingsrepen te beperken. De hardheid kan de kroon beschadigen. Laat uw gebit altijd controleren als u last heeft van ontstekingen, kauwproblemen, beschadigingen of een vreemd gevoel. Na het plaatsen van de kronen duurt het een paar weken, voordat u aan het nieuwe gevoel van uw gebit bent gewend. Eventueel kauwt u de eerste dagen met de tanden die niet zijn behandeld. Het gebeurt regelmatig dat u na het plaatsen van kronen een gevoeligheid voor kou en warmte ervaart. Dit verdwijnt na verloop van tijd.

Tanden en kronen verzorgen

Voor een zo goed mogelijk gebruik moet de kroon verzorgd worden, net zoals de rest van uw gebit. Advies van tandartsen voor, tijdens en na een tandheelkundige behandeling met kronen zijn:

Kronen all-in pakket

Een tandheelkundige behandeling bij Esteworld is een relatief eenvoudige proces. U wordt geholpen door gespecialiseerde tandartsen. Daarnaast wordt u begeleid door een Nederlandstalige hostess. De all-in pakketten sluiten aan bij de behoefte die u heeft. Naast de tandheelkundige behandeling zijn transfers, hotelovernachtingen en nazorg bij het behandeltarief inbegrepen.

Ontvang een persoonlijk behandelplan

Wilt u onbezorgd glimlachen, zonder uw mond met een hand te bedekken? Esteworld biedt u betaalbare tandheelkundige behandelingen met prachtige resultaten. Maak een afspraak voor een consult en ontvang een gratis behandelplan op maat. De behandeling gebeurt in onze moderne kliniek, waar tandartsen met de nieuwste technologie dagelijks gebitsherstellende ingrepen toepassen. Vraag meer informatie of maak een afspraak voor een consult. Esteworld is bereikbaar op 0031 30 227 1761. U kunt ook het contactformulier invullen, waarna we zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk