Lennie, beenlift bij Esteworld

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Justin en Margo
Offerte aanvragen Justin en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Na veel te zijn afgevallen was Lennie op zoek naar een kliniek die haar van haar overtollige huid kon afhelpen. Tijdens een consult in IJsselstein op het kantoor van Esteworld is er uiteindelijk gekozen voor ene beenlift. De beenlift is uitgevoerd in onze luxe internationale top 20 kliniek in Turkije. December 2020 komt Lennie terug voor haar borstlift Turkije die helaas niet in1x kon worden uitgevoerd. Lees ervaring

Hallo, mijn naam is Lennie, 45 jaar en woon in Utrecht. Via een vriendin ben ik contact gekomen met Esteworld Nederland. Deze vriendin had bij Esteworld in Turkije een borstvergorting laten uitvoeren en was erg tevreden. Na een informatief belletje van mijn kant was een consult afspraak zo gemaakt.

Op het nette kantoor in IJsselstein werd ik super vriendelijk onthaald door de receptioniste Renske en na een heerlijk kopje koffie werd ik door Margo opgehaald voor mijn consult.

Tijdens het consult vertelde ik mijn verhaal dat ik in 2015 een maagverkleining heb gehad en daardoor 60 kilo ben afgevallen. In 2016 heb ik een lowerbodylift gedaan maar de operatie voor mijn benen en borsten werden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Nu was ik dan wel 60 kilo lichter maar tevreden was ik totaal niet met mijn lijf.

Margo kon dit enorm goed begrijpen en kwam echt met een supermooi voorstel, er werden foto’s gemaakt en er werd met de chirurg in Istanbul overlegd. Het plan was om in de kliniek in Turkije een beenlift icm liposuctiue en een borstlift te laten doen  Als een tevreden mens stapte ik de deur uit in IJsselstein en de operatiedatum was in het vooruitzicht!

Op het vliegveld in Istanbul stond de chauffeur Omar ons al op te wachten en bracht ons naar het hotel toe. Ik en mijn partner hadden eerste wat dagen ingepland om Istanbul te bekijken. Na 2 dagen had ik in de kliniek mijn eerste echte consult met Dr. Lutfi en ook de Nederlands/Belgische Hostessen waren hierbij aanwezig. Heerlijk dat alles in je eigen taal kan terwijl je in Turkije bent.

Alles werd nogmaals rustig doorgenomen, nieuwe foto’s werden er weer gemaakt en al mijn vragen werden beantwoord.  Ik moest toen ook gelijk bloedprikken maar het bleek dat mijn HB-waarde echt te laag was en dus te risicovol voor mijn dubbele behandelinhg. Wat een domper, maar gezondheid staat boven alles en 21 december staat de operatie voor mijn borsten gepland. Maar voor nu dus de beenlift met liposuctie.

Op de dag van de operatie was iedereen super lief en betrokken en ik kreeg op mijn kamer al een heerlijk roesje en ging dus superrelaxed de ok in! Ik werd daarna wakker op mijn eigen kamer met mijn vriend naast het bed, een geweldig lieve verpleegster en ook de nederlandse hostess was erbij.

Ik werd goed in de gaten gehouden en het was fijn dat mijn vriend bij me kon blijven.Na 2 nachten zou ik terug naar het hotel mogen maar voelde me niet fit genoeg waardoor ik nog een extra nacht kon blijven.De chirurg is elke dag bij me geweest, zelfs op zondag! En had ook continue contact met het hostessen team

Terug in het hotel zorgde mijn vriend fantastisch voor me en voor de controles werd ik steeds netjes opgehaald door de chauffeur.

En elke keer dat ik de kliniek instapte verbaasde ik me over de vriendelijkheid, de netheid, de maatregelen betreft Covid-19, de kundigheid. Het is supermooi, netjes, professioneel maar vooral een gevoel van….ik voel me hier fijn, het is goed hier te zijn! Ik heb geen seconde getwijfeld!

De dag voor vertrek bleek er toch een wondje niet goed dicht te zijn en Dr. Lutfi heeft dit direct onder lokale verdoving op de OK voor me in orde gemaakt.Met een tasje met gaas, pleisters, antibiotica en zalf stapte ik de volgende dag in het vliegtuig.

Dagelijks contact met de nazorg en bij vragen werd ik in contact gebracht met Dr. Lutfi.

Zo ontzettend fijn deze nazorg!

Ik kijk uit naar 21 december dan ga ik nog een keer voor een facelift en dan is het klaar, de kers op de taart en ik kan echt alleen maar zeggen….Wat ben ik blij dat ik bij Esteworld terecht ben gekomen, wat een lieve kundige mensen die weten wat ze doen en vol van passie voor het werk en voor jou als mens klaar staan!

Dank jullie wel en tot snel.

Liefs Lennie

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
35 tot 45 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
Liposuctie
Behandeling wordt uitgevoerd in
Esteworld Turkije
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk