Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Ooglidcorrectie Istanbul

Bent u benieuwd naar de kosten van een ooglidcorrectie in Istanbul? Veroudering is een volkomen natuurlijk proces waar u weinig controle over heeft. Voor sommigen is het verouderingsproces rondom de ogen beter zichtbaar dan voor anderen. Het ondergaan van cosmetische behandelingen en ingrepen om de tekenen van veroudering tegen te gaan zijn een goede oplossing. Onzekerheden over de huid boven en onder het oog zijn te verhelpen. Een ooglidcorrectie in Istanbul is een veel toegepaste ingreep die uitstekende resultaten geeft en uw gezicht er frisser uit laat zien. In Nederland Belgie vind deze behandeling onder lokale verdoving plaats. Bij Esteworld gaan we voor het hoogste comfort u gaat onder lichte narcose en we houden u een nachtje op uw prive kamer in kliniek.

Chirurgische ooglidcorrectie Istanbul

De combinatie van veroudering en het effect van de zwaartekracht zorgt ervoor dat de huid gaat hangen. Dit gebeurt niet alleen rondom uw ogen, maar ook de huid van de wangen is hier gevoelig voor. Andere problemen zoals het ontstaan van rimpels en lijntjes benadrukken het effect van veroudering. Genetische factoren spelen ook een rol bij hangende oogleden. Dankzij een chirurgische ooglidcorrectie zijn deze effecten te verwijderen en krijgt u weer een uitgerust, jeugdig uiterlijk.

Boven- en onderooglidcorrectie Istanbul

Boven- en onderooglidcorrecties zijn in Nederland relatief duur, zoals dat vaak is bij de meeste plastische ingrepen. De behandelmogelijkheden onderzoeken is ontmoedigend, zeker als u de kosten van de ingreep zelf moet betalen. Met een medische indicatie vergoeden zorgverzekeraar de kosten van een bovenooglidcorrectie. Als de huid van uw bovenooglid voor uw oog hangt en uw zicht belemmert, is dat soms een voorwaarde om een medische indicatie te krijgen. In de meeste andere gevallen zijn de kosten voor uw eigen rekening. De kosten voor een ooglidcorrectie in Turkije zijn dan een aantrekkelijk alternatief. Een ooglidcorrectie bij Esteworld in Istanbul vindt plaats in de moderne Altunizade kliniek. Tijdens uw verblijf in Turkije begeleidt een Nederlandstalige hostess u. De kliniek biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en staat bekend om de professionele voor- en nazorg.

Minimaal invasieve chirurgische ingreep

Een ooglidcorrectie is geen grote ingreep. De behandelduur ligt tussen de één en drie uur, afhankelijk van de mate van veroudering en het feit of het alleen maar een of beide oogleden (boven en onder) zijn. De operatie kan met plaatselijke verdoving of narcose plaatsvinden. De chirurg maakt een kleine incisie boven de wimpers en verwijdert de overtollige huid en het opgehoopte vet. Hechtingen sluiten de operatiewonden. Operaties zoals deze hebben een korte hersteltijd, normaal gesproken verblijft u een nacht in een privékamer. In de uren na de ingreep koelen verpleegsters de oogleden en houden ze uw herstel van de ingreep nauwlettend in de gaten. Vier dagen na het ontslag uit de kliniek komt u terug voor een laatste controle. Veroudering van de huid en onderliggende lagen is een proces dat niet te stoppen is. De resultaten van een ooglidcorrectie zijn langdurig.

Postoperatieve zorg

Napijn na een ooglidcorrectie is mild en met pijnstillers te bestrijden. Het is gebruikelijk om een beurs gevoel te hebben. Uw oogleden zijn gezwollen en blauwe, rode huidverkleuringen zichtbaar. De zwellingen houden een paar weken aan en nemen geleidelijk aan af. De chirurg vertelt u wanneer de hechtingen worden verwijderd. Daarna gaat het herstel verder en ziet u langzaam, maar zeker de eerste resultaten van de ooglidcorrectie. Vrij snel na de operatie is het mogelijk het dagelijkse leven op te pakken, maar intensieve (contact)sporten doet u de eerste weken beter niet.

Herstel en bijwerking

Incisies worden zoveel mogelijk de natuurlijke huidplooien boven- of onder het oog gemaakt. De littekens zijn naderhand nauwelijks te zien. Het duurt meerdere maanden voordat nieuw littekenweefsel tot rust komt. U moet rekenen op een periode van ruim een jaar, waarin het litteken geneest en steeds meer de kleur van de huid aanneemt. Na de ingreep mag u een paar weken niet in de ogen wrijven. De arts kan beschermende oogkappen meegeven, die u ’s nachts gebruikt. Gebruik de bescherming zolang u zich daar veilig bij voelt. Het aanbrengen van make-up doet u de eerste paar weken niet. Wanneer u weer aan het werk gaat en de blauwe plekken nog niet helemaal zijn verdwenen, kunt u deze met make-up verbergen. Vier tot zes weken na de ooglidcorrectie is het mogelijk om weer alles, zoals u dat gewend bent te doen.

Succesvolle ooglidcorrectie in Istanbul

De chirurgen die bij Esteworld in Istanbul werken, zijn hooggekwalificeerde en ervaren specialisten. Onze artsen hebben veel ervaring in het toepassen van cosmetische chirurgie en zijn gespecialiseerd in het vakgebied van de diverse behandelopties. U kunt diverse voorbeelden zien van ooglidcorrecties die eerder in de kliniek zijn toegepast. Iedere cosmetische operatie is uniek, zo wordt ook een ooglidcorrectie met een persoonlijke benadering gedaan. De ingreep is afgestemd op uw behoeften en richt zich op de resultaten die u verwacht. Daartoe dient het consult, waarin over een weer vragen gesteld worden. Niet alleen vraagt een arts naar uw gezondheid en bekijkt uw oogleden, ook uw medische geschiedenis is belangrijk. Dit om de kans op complicaties en bijwerkingen te verkleinen.

Voordelen ooglidcorrectie Turkije

Reizen naar het buitenland voor een cosmetische ingreep is spannend. U neemt deze beslissing niet zomaar en wilt vooraf exact weten wat u kunt verwachten en waar u aan toe bent. Esteworld geeft u deze zekerheden en bijkomende voordelen, zoals:

  • Behandeling en privékamer in een gecertificeerde, moderne kliniek.
  • Behandeling onder narcose
  • Begeleiding door een Nederlandstalige hostess.
  • Behandeling door ervaren plastisch chirurg. Professionele nazorg in de kliniek, totdat u teruggaat naar het hotel.
  • Verblijf in een comfortabel Crowne Plaza hotel.
  • Alle transfers tussen het vliegveld, hotel en de kliniek.
  • Bereikbaarheid tijdens herstelperiode in Nederland.

Ooglidcorrectie consult Esteworld

Een ooglidcorrectie maakt uw gezicht minder vermoeid. U ziet er frisser en jeugdiger uit. De afhangende oogleden zijn weg en u ziet weer zonder dat de afgezakte huid uw blik beperkt. Maak een afspraak voor een consult bij Esteworld in IJsselstein. Lees reviews van mensen die u voor zijn gegaan. Stel de vragen die u heeft en bekijk resultaten van eerder toegepaste boven- en/of onderooglidcorrecties. Tarieven voor de ingreep liggen tussen € 1.500 en € 2.500. Met een medische indicatie is vergoeding mogelijk. De kliniek is telefonisch bereikbaar op 0031 30 227 1761. U kunt ook het contactformulier invullen.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk