Samen met Zus naar Turkije voor kronen en facings

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Samen met mijn zus was ik al heel lang van plan om onze tanden te laten doen. Wij wouden dit graag in Turkije laten doen, omdat ze hier daar heel erg goed in zijn en de kosten voor de tandarts een stuk lager liggen dan hier in Nederland. Wij kwamen bij Esteworld terecht omdat ze goed vindbaar zijn online en ons gevoel was al snel heel erg goed door de vele voor en na die te vinden zijn. Nu achteraf is alles ook super verlopen. Lees ervaring

Samen met mijn zus was ik al heel lang van plan om onze tanden te laten doen. Wij wouden dit graag in Turkije laten doen, omdat ze hier daar heel erg goed in zijn en de kosten voor de tandarts een stuk lager liggen dan hier in Nederland. Wij kwamen bij Esteworld terecht omdat ze goed vindbaar zijn online en ons gevoel was al snel heel erg goed door de vele voor en na die te vinden zijn. Nu achteraf is alles ook super verlopen.

Door de jaren heen is ons gebit slechter geworden. Waarom? Gewoon eigenwijs eigenlijk, niet goed onderhouden. We gingen ons er steeds meer aan ergeren, adem gaat minder ruiken, je durft niet meer te lachen, je bent er mee bezig. Samen besloten we om er iets aan te laten doen. In Nederland vielen we van ons stoel toen we de prijzen voor kronen en facings hoorden, meer dan 20k euro alles bij elkaar. Nu hebben we het laten doen voor een stuk minder dan de helft hiervan, maar wel met zelfde materialen.

We hebben zelf het hele internet afgezocht waar we dat het beste konden laten doen, toch kwam Esteworld steeds bovenaan te staan. We hebben de keus gemaakt om eerst op consult bij Justin te komen. Hij zit op het kantoor van Esteworld in IJsselstein. Eenmaal het consult met Justin gehad en onze wensen besproken waren we helemaal om. Esteworld is zeker niet de duurtse maar gebruikt wel hoogwaardig materiaal, we gingen voor de emax kronen. Samen hebben we een datum geprikt en zijn we uiteindelijk naar Istanbul gevlogen om kronen en facings te gaan zetten.  

Op het vliegeveld werden we opgehaald door een chauffeur van Esteworld. Op naar het hotel Crowne Plaza. Super mooi hotel alles is heel erg modern en netjes. Die avond zijn we Istanbul ingegaan en wat gegeten.

De volgende dag, netjes opgehaald weer door de chauffeur, en op naar de kliniek. Een minuut of 10 later kwamen we bij de kliniek. Het zag er super modern uit. We werden opgevangen door 2 Nederlandse begeleiders, heel fijn alles in de eigen taal. Heel fijn ontvangst en even later gingen we samen naar de tandarts. Zo gingen we samen onze wensen met hem bespreken en hij vertelde ons ook gelijk wat we konden verwachten. Ze lieten voorbeelden zijn en er werd een soort proefdruk gemaakt, zodat we konden zien hoe het ging worden. Na een goed gesprek met de tandarts gingen we met een goed gevoel de behandeling in.  

Er waren 2 tandartsen die met ons die dag bezig zijn geweest. Enorm professioneel en een hele mooie tandartspraktijk, er werd heel netjes gewerkt. We merkten al snel dat het topklasse was en dat stelt je gerust.  Ons gebit werd schoon gemaakt, de tanden werden ingeslepen en behandeld. De middag werd er via de computer een ontwerp gemaakt voor onze nieuw tanden. Ik heb de hele tandarts behandeling geen pijn gevoeld

3 dagen later waren onze tanden, kronen en facings klaar. Super enthousiast natuurlijk over hoe het ging worden. Deze behandeling duurde bij ons beide ongeveer 4 uur. En dan was het moment eindelijk daar, het spiegeltje om naar het resultaat te kijken. We wisten allebei niet wat we zagen. Het gebit waar we allebei al zolang over droomde was eindelijk werkelijkheid geworden.  

Het resultaat is verbluffend, dat kunnen jullie wel zien op de foto's. Esteworld verzorgt alles van A tot Z. De verzorging, begeleiding, professionaliteit en het resultaat spreekt voor zich.  Je betaalt wel wat meer dan gemiddeld in Turkije maar je loopt wel naar buiten met de beste kwaliteit. Wij zijn super erg tevreden over Esteworld en raden het iedereen aan. We zijn super happy met ons nieuw gebit met dank aan Esteworld.  

 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
45 tot 55 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
Tandarts
Behandeling wordt uitgevoerd in
Esteworld Tandarts Turkije
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk