Beste keuze ooit geweest! Blij met mijn Neus!

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Eline was al jaren onzeker over haar neus omdat ze deze te groot vond voor haar gezicht. Via vriendinnen en eigen onderzoek kwam ze bij ons terecht voor haar neuscorrectie. Lees hier haar verhaal en bekijk het resultaat van haar neuscorrectie. Lees ervaring

Neuscorrectie Turkije Ervaring Esteworld

Al sinds ik mijn puberteit ben ik onzeker geweest over mijn neus; ik vond hem veel te lang en hij paste niet goed bij mijn gezicht. Na lang denken en veel research te hebben gedaan heb ik vorig jaar besloten om een neuscorrectie te ondergaan. Op internet had ik al veel goede reviews gelezen over Esteworld en daarnaast heb ik via een vriendin ook een zeer goede ervaring gehoord. Zelf was ze ook naar Turkije gevlogen voor een neuscorrectie bij Esteworld. Ik ben toen zelf ook nog meiden gaan contacteren die ook bij Esteworld waren geweest, en iedereen was positief. Nu wist ik het echt zeker: ik ga mijn neuscorrectie laten uitvoeren in Turkije bij Esteworld!

Al gauw vond ik Ozlem (ze werkt voor Esteworld in Nederland) haar telefoonnummer; ik stuurde haar direct een berichtje met de vraag of zij wat meer informatie voor mij had. Ze stelde direct voor om even met mij te bellen en 10 minuten later had ik haar al aan de lijn! Ze stelde me erg op mijn gemak en vertelde mij wat ik kon gaan verwachten. We hebben toen direct de afspraak ingepland; in September zou ik eindelijk mijn droomneus krijgen! Je zou denken dat ik nu alles moest gaan regelen voor mijn reis naar Turkije, maar dit was niet nodig. Esteworld regelde een heerlijk hotel met ontbijt, alle transfers en medicijnen. Het enige wat ik zelf moest doen was mijn vliegticket aanschaffen. Dit scheelde mij een hoop stress; zo kon ik me rustig voorbereiden op mijn operatie.

Op 16 september was het zover; ik vloog die dag naar Istanbul, klaar voor mijn avontuur! Eenmaal aangekomen in Turkije stond het Esteworld busje mij al op te wachten en werd ik netjes bij het hotel afgezet. Ik kon direct inchecken en heb toen nog een laatste dag doorgebracht met mijn oude neus. Diezelfde avond kreeg ik een bericht van Esteworld hoe laat ik de volgende dag klaar moest staan. Dé dag waar ik zo lang op had gewacht was daar; op 17 september krijg ik dan eindeljk min neuscorrectie. Ik werd stipt op tijd opgewacht door het Esteworld busje bij mijn hotel en direct naar de kliniek gebracht. Hier werd ik heel vriendelijk ontvangen door Semanur en Ozlem, lekker in mijn egen taal. Ik werd naar mijn kamer gebracht en kreeg een prachtige ziekenhuis outfit die ik aan moest trekken. Hierna namen zij alle vragen met mij door die van belang waren voor de neuscorrectie.

Toen was het tijd om de arts te ontmoeten. Dr Safak was ontzettend aardig, maar ook realistisch. Hij keek goed naar wat er bij mijn gezicht zou passen, en hij was hier ook eerlijk in. Dit vond ik persoonlijk erg fijn, want zo was er geen ruimte voor onrealistische verwachtingen. Er werden foto’s gemaakt en mijn neus werd afgetekend. Hierna mocht ik terug naar mijn kamer en kreeg ik een infuus. Vervolgens was het wachten op de arts, spannend! Ik was erg zenuwachtig omdat ik nog nooit onder narcose was geweest, maar Ozlem en Semanur stelden mij heel erg op mijn gemak. De gezonde spanning overheerste, en ik had alleen maar heel erg veel zin in het eindresultaat! Een tijdje later werd ik opgehaald en naar de behandelkamer gereden. Ik kreeg een roesje, hier werd ik rustig van. Vervolgens kreeg ik het narcose kapje op, ik zag even het plafond draaien en binnen een paar seconden lag ik heerlijk te slapen.

Toen ik wakker werd had ik het heel koud en lag ik te trillen. Ik had van tevoren gelezen dat dit normaal is na de narcose, en ik vond dit dus ook niet eng. Ik kreeg een appraatje onder mijn deken die warme lucht blies, en binnen no time was ik weer warm. Ozlem kwam bij mij, vertelde dat de neuscorrectie goed was verlopen en zei dat ik een heel mooi klein neusje had gekregen. Ik was opgelucht dat het goed was gegaan en ik kon direct al door mijn gips kapje heen zien dat mijn neus een stuk korter was dan voorheen. Ik moest een nachtje in het ziekenhuis blijven en werd goed verzorgd door alle lieve assistentes. Ze kwamen mij eten, drinken en pijnstillers brengen, en ook gingen ze een stukje met mij lopen om mij zo snel mogelijk weer op de been te krijgen.

De volgende ochtend kreeg ik nog wat uitleg van Ozlem over de medicatie die ik had gekregen en mocht ik naar het hotel om hier de komende week bij te komen van de behandeling. De eerste 3 dagen was ik behoorlijk zwak en ziek van de neuscorrectie, ik had hoofdpijn en was misselijk. Dit is natuurlijk niet gek, want Dr. Safak had net mijn hele neus verbouwd. Na deze paar zieke dagen voelde ik mij een stuk beter en ben ik de stad in gegaan om lekker de toerist uit te hangen; petje op, medicijnen mee en gaan! Zo heb ik ook nog wat van de stad kunnen zien. Ook kon ik Ozlem altijd appen als er iets was, ze reageerde altijd super snel en stelde mij direct op mijn gemak!

Na een week werd ik weer opgehaald om naar de kliniek te gaan. Vandaag zou ik voor het eerst mijn nieuwe neus gaan zien! Ik was ontzettend zenuwachtig, want ik wist natuurlijk niet goed wat ik moest verwachten. Eenmaal aangekomen bij de kliniek werden de silliconen tampons uit mijn neus gehaald en werden wat hechtingen verwijderd. Dit deed geen pijn, maar voelde eigenlijk juist heel bevrijdend; ik kon eindelijk weer door mijn neus ademen! Het gips kapje werd verwijderd en ik mocht in de spiegel kijken... Ik kon mijn ogen niet geloven; ondanks dat mijn neus natuurlijk nog heel erg gezwollen was, was hij al zo klein! Hij paste precies bij mijn gezicht en ik was direct verliefd, vooral omdat ik wist dat het vanaf nu alleen nog maar mooier zou worden! Ik kreeg tape op mijn neus, welke ik nog een weekje op moest houden. Ik genoot van mijn laatste dagje in Istanbul en de volgende dag vloog ik weer terug naar Nederland. De vliegreis was trouwens helemaal prima; ik had nergens last van met mijn neus.

Eenmaal thuis begon het herstellen. Ik moest rustig aan doen en mocht de eerste periode niet sporten, niet bukken en niet zwaar tillen. Ik was nog erg moe van de neus correctie en heb dus ook echt rustig aan moeten doen. Na een week mocht ik zelf mijn tape van mijn neus halen, weer een super spannend moment natuurlijk! Nog steeds was ik helemaal verliefd op mijn nieuwe neus en kon ik niet stoppen met foto’s maken; eindelijk kon ik zonder schaamte foto’s maken van mijn zij aanzicht! In de weken die volgden werd mijn neus steeds wat slanker en verdwenen de overgebleven hechtingen vanzelf. Naarmate de zwelling wegtrok kwam langzaam mijn echte nieuwe neus tevoorschijn. Het duurt een tijdje, maar onthoud dat het tot een jaar duurt voordat het eind resultaat zichtbaar is.

Het is inmiddels 7 maanden geleden dat ik geopereerd ben, en ik kan met zekerheid zeggen dat dit een van de beste keuzes is geweest die ik ooit heb gemaakt! Mijn zelfvertrouwen is dubbel en dwars gestegen en ik raak niet meer in paniek wanneer er een foto van mij word gemaakt (ik maak nu zelfs voor de lol foto’s van mijn zijkant omdat ik het zo mooi vind!) Tijdens mijn hele traject stond Ozlem áltijd voor mij klaar en kon ik haar op elk moment van de dag een berichtje sturen als ik vragen had. Ze nam altijd de tijd voor mij en we hebben zelfs nog een aantal keer gebeld met elkaar. Ik wil iedereen van Esteworld, en in het bijzonder Dr. Safak Aktar en Ozlem ontzettend bedanken voor alle goede zorgen; door jullie heb ik niet alleen mijn droomneus, maar ook nog eens een super leuke en goed verzorgde reis gehad. Ik heb mij geen enkele keer niet op mijn gemak gevoeld, en ik heb ook niet hoeven stressen omdat alles voor mij geregeld werd. Al met al heb ik een mega goede ervaring gehad bij Esteworld, ze hebben echt een top service daar in Turkije! Mocht je zelf nog twijfelen om een neuscorrectie te ondergaan bij Esteworld; ik zeg gewoon doen! Ik raad deze kliniek 100% aan en ik ben er van overtuigd dat jullie net zo’n goede ervaring zullen hebben als ik!❤️

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
20 tot 25 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
neuscorrectie
Jaar van behandeling
Behandeld in 2020
Behandeling wordt uitgevoerd in
Esteworld neuscorrectie Turkije
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk