Bilvergroting Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Ozlem en Margo
Offerte aanvragen Ozlem en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Bilvergroting Turkije

Een bilvergroting in Turkije is een goede optie als u geen goede kandidaat bent voor een bilvergroting met lichaamseigen vet. Net zoals een borstimplantatie omvat een bilvergroting de plaatsing van kunstmatige implantaten om de grootte en vorm van uw billen te verbeteren. De behandeling verschilt van een Braziliaanse Billift, waarbij uw eigen vet wordt gebruikt om uw billen op natuurlijke wijze te vergroten. Een bilvergroting met implantaten is een behandeling voor mensen die niet voldoende vet hebben of die de billen opvallend groter willen laten maken.

Goede kandidaten bilvergroting Turkije

Cosmetische chirurgie is een goede oplossing voor volwassenen die gezond zijn en die niet lijden aan ernstige gezondheidsproblemen. De bilvergroting verdient geen aanbeveling aan mensen met morbide obesitas en/of mensen die bekend zijn met chronische aandoeningen. Denk hierbij aan auto-immuunziekten, hart- en vaatproblemen. Bespreek uw voornemen tot een bilvergroting altijd eerst met uw huisarts of specialist. Deze kan de nodige medische gegevens samenvatten voor de cosmetisch arts. Op deze manier bent u er zeker van dat u een goed doordacht en verantwoord behandeladvies krijgt. Bent u afgevallen of hebben uw billen hun natuurlijke vorm verloren? Een bilvergroting laat uw billen er mooi, stevig en natuurlijk uitzien.

Waarom kiest u voor Esteworld bij een bilvergroting?

Onze ervaren plastisch chirurgen gebruiken bij een bilvergroting hun technische en artistieke chirurgische vaardigheden. Het resultaat is afhankelijk van de ervaring en kennis van de cosmetisch arts. Tijdens het uitgebreide consult geeft u aan wat u van de ingreep verwacht en waarom u een bilvergroting laat toepassen. De chirurg beoordeelt uw verwachting en streeft perfectie na. Daarnaast zijn de kosten voor een bilvergroting bij Esteworld in Istanbul in verhouding tot Nederlandse en Belgische klinieken flink goedkoper.

Welke service mag u verwachten?

Esteworld is een gerenommeerde kliniek voor cosmetische ingrepen. U ontvangt de service die bij deze status hoort, zoals:

 • Verblijf in het comfortabele Crowne Plaza Oryapark hotel.
 • Opname in een privékamer in de Altunizade kliniek, waar de operatie plaatsvindt.
 • Bijstand door een Nederlandstalige hostess.
 • Ervaren team van verpleegkundigen en artsen die uw gezondheid voor, tijdens en na de behandeling in de gaten houden.
 • Tevredenheidsgarantie op het resultaat van de bilvergroting.
 • Nazorg door de medewerkers van Esteworld Benelux.
 • Alle transfers worden verzorgd door een chauffeur in dienst van Esteworld.

Chirurgische bilvergroting

Na aankomst in de kliniek vindt een consult plaats met de chirurg die de operatie uitvoert. De intentie van het gesprek is dat u elkaar begrijpt en dat u als patiënt begrijpt wat de mogelijke risico’s en complicaties van een bilvergroting zijn. Ook het individuele operatie- en herstelplan neemt u met de arts door. De chirurg legt het hele proces uit en stelt de anesthesist aan u voor. De anesthesist neemt eventueel nog bloed af, om er zeker van te zijn dat u voldoende gezond bent om de operatie te ondergaan. Wanneer alles duidelijk is, gaat u terug naar uw kamer waar verpleegkundigen u voorbereiden op de ingreep en u alvast een kalmerend middel geven.

Bilvergrotende operatie

Om uw billen het gewenste uiterlijk te geven, gebruikt de chirurg siliconen implantaten. Deze implantaten hebben dikkere wanden en een stevigere inhoud dan implantaten die artsen gebruiken bij een borstvergroting. Maar net als bij borstimplantaten zijn er meerdere vormen en maten beschikbaar om het beste resultaat bij verschillende lichaamstypes te bereiken. De bilvergroting wordt onder narcose uitgevoerd en duurt gemiddeld één tot twee uur. In uw natuurlijke bilplooien maakt de chirurg een verticale incisie van ongeveer 5 cm. Vervolgens plaatst de arts de implantaten in de gluteus maximus of uw grote bilspier. Het chirurgische litteken is later nauwelijks zichtbaar. Als de operatie is volbracht, wordt u teruggebracht naar uw kamer. Hier komt u rustig bij en ziet u uw eventueel meegereisde geliefde op u wachten. In de uren na de ingreep controleert de verpleging hoe het met u gaat. U verblijft een nacht in de kliniek.

Verwachtingen na de bilvergroting operatie in Istanbul

De eerste 48 uur is het normaal om enige spanning in uw billen te voelen. U krijgt antibiotica en ontstekingsremmers om eventuele pijn te verzachten. Andere factoren om rekening mee te houden:

 • Lichte zwellingen en blauwe plekken verschijnen, maar verdwijnen binnen 8 tot 10 dagen.
 • De volgende dag wordt het verband een eerste keer verwisseld.
 • Gedurende de eerste maand tot zes weken draagt u dag en nacht elastische drukkleding.
 • Ongeveer een maand is het nodig om intensieve (contact)sporten te vermijden en drie maanden voor activiteiten waarbij de billen betrokken zijn, zoals bepaalde fitnessoefeningen.
 • Na de ingreep moet u rekening houden met een periode van ongeveer 2 weken waarin u tijd nodig heeft om te herstellen. U zit minimaal 3 weken ongemakkelijk, omdat de implantaten zich moeten ‘nestelen’.
 • Vrouwen met een kinderwens krijgen het advies om pas vanaf een jaar na de ingreep een zwangerschap te overwegen.

Risico’s en ervaringen bilvergroting met siliconen

Een chirurgische ingreep heeft altijd een risico op bijwerkingen. Dat is bij een bilvergroting niet anders. Naast de algemene risico’s van de narcose is er een kans op nabloedingen, infecties, implantaatruptuur, vochtophoping, kapselcontractie, het verschuiven van een implantaat, ontstekingen en littekens. Ernstige complicaties zoals schade aan de heupzenuw doen zich zelden voor. Hoe anderen herstellen van de ingreep, leest u in reviews of ervaringsverhalen. Deze vindt u online, maar ook in tijdschriften leest u regelmatig reportages over plastische chirurgie en bilvergrotingen. De meeste mensen herstellen vlot en zonder noemenswaardige bijwerkingen van een bilvergroting in Turkije.

Kosten bilvergroting Turkije

In vergelijking met Nederlandse klinieken, liggen de kosten voor cosmetische ingrepen zoals een bilvergroting in Turkije of Istanbul aanmerkelijk lager. De lagere prijs staat los van de kwaliteit die u mag verwachten. Esteworld staat bekend om de constante hoogwaardige kwaliteit en de ervaren, gerenommeerde plastisch chirurgen die cosmetische operaties toepassen. Het prijsverschil vindt zijn oorzaak in de lagere loonkosten en lagere maandlasten om de kliniek operationeel te houden. Bent u geïnteresseerd in een bilvergroting in Turkije en wilt u weten of Esteworld ook voor u de beste oplossing heeft? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij Esteworld Benelux in IJsselstein. Zonder tussenpersoon vinden de consulten en operaties plaats. U kunt rekenen op professionele begeleiding en bijstand tijdens het behandeltraject.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk