Bodywrap met compressie

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Margo
Offerte aanvragen Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Wat is een bodywrap ?

Een bodywrap is een figuurcorrigerende en anti-cellutite behandeling.

Wij werken met Arosha bodywraps voor cosmetische lichaams behandelingen, deze wraps zijn rijk aan actieve ingrediënten om effectief verschillende vormen van huidoneffenheden tegen te gaan. De huid absorbeert de actieve ingrediënten uit de bodywraps dankzij het direct toepassen op de huid. Tegelijkertijd zorgt het compressiepak waar u in ligt voor het afvoeren van de afvalsoffen richting de lymfen in de lies.

Behandeling Bodywrap in combinatie met Compressietherapie

Wij brengen de  bodywraps aan op uw probleemzones zoals benen, buik en billen. De bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten die zorgen voor een nog intensievere aanpak van vet, cellulite en vochtophoping.
U neemt nadat u bent voorzien van de bodywraps plaats in het compressiepak van het lymfedrainagesysteem.
Hierin vindt een wisselende luchtdruk plaats welke zorgt voor een aangename ontspannende massage. De massage stimuleert het metabolisme, verhoogt de bloedcirculatie en verbetert de lymfestroom. De behandeling wordt ook wel pressotherapie genoemd.

Door middel van een naar boven knijpende/masserende beweging worden de afvalstoffen naar de lymfen in de liezen afgevoerd.Een behandeling duurt ca 30 minuten.

De behandeling is in kuurvorm. 1 kuur bestaat uit 8 behandelingen (2 behandelingen per week) in combinatie met compressietherapie. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van uw gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag.

Bodywraps toepassingen

  • Vetweefsel
  • Omvang
  • Cellulite
  • Sinaasappelhuid
  • Droge huid
  • Waterretentie

Voordelen:

  • Direct zichtbaar resultaat
  • Ontslakking/ontgifting (anti oxidant)
  • Verhoging metabolisme
  • Heerlijke behandeling


Wij bieden de keuze uit de volgende bodywraps ter bestrijding van cellulite.
 

Tijdens een intake wordt er bekeken welke bodywrap voor u het meest gechikt is

OEDEMACEL BOX

voor oedemateuze vocht cellulite

De oedemacel box is specifiek gericht op het bestrijden van lokale vochtophopingen bovenop de cellulite. De combinatie van ingrediënten werken in synergie om de oorzaken van cellulite vorming, zoals verwijding van bloedvaten en lymfoedeem/lokale vochtophopingen, aan te pakken.

ADIPOCEL BOX

voor harde en vaste cellulite

Adipocel is gericht op het bestrijden van gevorderd, harde en vaste cellulite. De verschillende onderdelen en ingrediënten in deze box hebben het doel: de grootte van de adipociten (vetcellen) te verkleinen en de collageenvezels, welke de oorzaak zijn van de zichtbare cellulite, opnieuw te rangschikken.

FIRMING BOX

Huidversteviging

Huidverstevigende box, speciaal gemaakt om de huid te hydrateren en te verstevigen. De ingrediënten in deze box creëren nieuwe elastische vezels en elimineren afvalstoffen. Ook helpt het de bloedcirculatie te bevorderen zodat de elasticiteit van de huid beter wordt. Ideaal voor striae.

Onze professionals
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk