Bodywrap met compressie

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Margo
Offerte aanvragen Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Wat is een bodywrap ?

Een bodywrap is een figuurcorrigerende en anti-cellutite behandeling.

Wij werken met Arosha bodywraps voor cosmetische lichaams behandelingen, deze wraps zijn rijk aan actieve ingrediënten om effectief verschillende vormen van huidoneffenheden tegen te gaan. De huid absorbeert de actieve ingrediënten uit de bodywraps dankzij het direct toepassen op de huid. Tegelijkertijd zorgt het compressiepak waar u in ligt voor het afvoeren van de afvalsoffen richting de lymfen in de lies.

De bodywarp wordt toegepast bij:

 • Vetweefsel
 • Omvangvermindering
 • Vezel- en vochtcellulite
 • Sinaasappelhuid
 • Droge/vochtarme huid
 • Waterretentie

Body wrap met compressietherapie

Veel vrouwen hebben last van vet- en vochtophopingen in hun benen. De onregelmatige huidstructuur met kuilen en bobbels geeft een onzeker gevoel bij het dragen van een bikini of korte broek.

Een Arosha Body wrap in combinatie met compressietherapie is een perfecte behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Een combinatie van de body wrap met compressietherapie is een hele effectieve behandeling voor problemen zoals cellulites, oedeem en lokale vetophopingen.

Eerst worden uw benen, indien gewenst ook uw buik en billen, voorzien van een wrap welke doordrongen is met vloeistof. Vervolgens krijgt u een plastic broek aan waarmee u in het compressie pak gaat liggen gedurende een half uur. Het compressie pak bouwt druk op, vanaf de enkels stuwend naar de liezen, hier worden het vocht en afvalstoffen afgevoerd, door de lymfen.

Deze behandeling wordt als zeer prettig en ontspannend ervaren.

U ondergaat deze behandeling 2 x per week gedurende 4 weken (1 kuur = 8 behandelingen)

Het resultaat is verbluffend, u verliest veel omvang, krijgt een mooie gladde en strakkere huid met duidelijk minder zichtbare cellulites !

Voor wie is het bedoeld?

Het is heel belangrijk om iedere vorm van huidproblemen te behandelen met gevarieerde en passende producten.

Deze bodywraps bevatten actieve ingrediënten om verschillende huidproblemen aan te pakken. Ieder huidprobleem is uniek en verdient een persoonlijk en dynamisch programma om optimale resultaten te bereiken.

De bodywraps met compressie zijn toepasbaar voor de volgende problemen:

 • opgeslagen vetweefsel
 • Oneffen huidskleur
 • Vezels- en vocht- cellulite
 • Sinaasappelhuid
 • Oedeem

Kosten Bodywrap

De kosten voor een bodywrap kunt u bekijken op: Kosten Bodywrap
Bij interesse kunt u een aanvraag doen via: Afspraak plannen

 

Onze professionals

Bodywrap FAQ

Veelgestelde vragen

De Scarlet SRF techniek maakt gebruik van een bipolaire radiofrequentie technologie. Met micronaalden wordt energie in uw huid afgegeven, waardoor de productie van collageen en elastine gestimuleerd worden. Elektrocoagulatie helpt bestaande huidvezels te verjongen en nieuwe vezels te produceren. De behandeling verbetert de textuur van uw huid. Na de behandeling ziet uw huid er jonger en frisser uit.
SRF is de afkorting voor Short puls Radio Frequency Technologie. Korte puls RF-technologie is zowel revolutionair als veilig. De Scarlet-s is een facelift zonder operatie. Dit is een veilige huidbehandeling, zonder uitvaltijd of herstel en zonder bijwerkingen.
Resultaten van huidverstrakking kunnen al direct na de behandeling zichtbaar zijn, terwijl de verhoogde collageenproductie en het verbeteren van het huidmodel na verloop van tijd zichtbaar worden. De belangrijkste verbetering worden over een periode van twee tot drie maanden geleidelijk aan zichtbaar.
Nee, de meeste mensen geven aan weinig tot geen pijn te ervaren. De energie die de radiofrequentie technologie aan de huid levert heeft een tijdsinterval van minder dan 0,3 seconden.
Artsen adviseren om voor een optimaal resultaat een serie van drie behandelingen met een interval van vier weken toe te laten passen.
De Scarlet-s facelift duurt 20 tot 30 minuten. De tijd die nodig is voor de behandeling hangt af van de grootte en conditie van het te behandelen gebied. De cosmetisch arts geeft de behandeltijd duidelijk aan, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.
De Scarlet-s facelift kent geen speciale voorbereiding of nazorg. Basis huidverzorging en het gebruik van een zonnebrandcrème is voldoende als nazorg. Aangezien de ingreep nauwelijks uitval- of hersteltijd nodig heeft, hervatten de meeste mensen onmiddellijk na de behandeling hun normale activiteiten. Mensen die bekend zijn met rosacea hebben na de behandeling soms tijdelijk last van extra roodheid en/of lichte zwellingen. Dit verdwijnt gewoonlijk binnen 24 tot 72 uur. De Scarlet-s behandeling is uitermate veilig. In tegenstelling tot andere microneedling-behandelingen zijn er geen nabloedingen.
De Scarlet-s facelift richt zich op huidverstrakking en het liften van uw gezicht, dubbele kin, nek- en lichaamshuidverstrakking. Het is klinisch bewezen dat de radiofrequentie technologie van Scarlet SRF huidproblemen zoals rosacea, acne, melasma, vulgaris en teleangiëctasieën verbetert. Het is een veilige techniek die veel voorkomende huidproblemen verbetert en uw huid er jonger, frisser en gezonder uit laat zien.
Beginnend op de avond van de behandeling en tot een paar dagen daarna wast u uw gezicht een tot twee keer per dag voorzichtig met een milde reiniger. Na enkele dagen kunt u uw normale huidverzorgingsroutine oppakken. Geadviseerd wordt om een dagcrème met hoge SPF factor te gebruiken.
Zichtbare huidverstrakking ziet u direct. De resultaten van het verbeteren van de huidstructuur worden na verloop van tijd zichtbaar. De natuurlijke aanmaak van collageen en elastine verbetert namelijk. De resultaten na een enkele behandeling houden zes maanden tot een jaar aan. Dit is afhankelijk van de conditie van uw huid en het lichamelijke verouderingsproces.
Roodheid en zwellingen zijn een normale bijwerking van microneedling behandelingen. Naar verwachting houdt dit 24 tot 72 uur aan. Zelfs met de juiste nazorg is er weinig wat u kunt doen om van de roodheid af te komen. Wees geduldig. U ziet de roodheid vanzelf afnemen.
In tegenstelling tot bijvoorbeeld laserbehandelingen is de Scarlet SRF techniek veilig voor alle huidskleuren. Door het gebruik van elektrische signalen blijft uw natuurlijke huidpigment onbeschadigd. De verschillende huid- en weefsellagen worden bereikt, waardoor uw huid verjongd zonder risico op pigmentveranderingen en/of pigmentvorming.
De radiofrequentie technologie brengt energie in op de verschillende huid- en weefsellagen. De diepte, het vermogen en de modus worden aangepast aan het lichaamsgebied dat wordt behandeld en de verwachting die u van de behandeling heeft. De energie die vrijkomt beschadigt het huidoppervlak niet en is veilig toe te passen.
Naast het verstrakken van de huid in uw gezicht en hals is de Scarlet-s technologie geschikt voor het behandelen van uw voorhoofd en uw wenkbrauwen. Andere behandelgebieden zijn uw lachlijntjes, uw lippen, fijne kraaienpootjes en uw kaak.
Iedereen tussen gemiddeld 20 en 80 jaar kan profijt behalen met de Scarlet-s facelift. Een behandeling is zowel preventief als corrigerend. Dat betekent dat als u tevreden bent met uw uitstraling een Scarlet-s facelift helpt uw uiterlijk te behouden. Maar als u zich zorgen maakt over zichtbare tekenen van het ouder worden, kan de Scarlet-s verbluffende resultaten opleveren om uw uitstraling te verbeteren.
Artsen en specialisten adviseren om tenminste vier weken te wachten om een Scarlet-s facelift toe te laten passen als u fillers heeft laten plaatsen. Hetzelfde geldt ook omgekeerd. Maak bij een consult bij de arts altijd melding van eerdere cosmetische behandelingen en ingrepen die u heeft ondergaan.
Nee, de behandeling is pijnloos en verloopt snel. Een half uur voor de behandeling wordt de huid die behandeld wordt met een verdovende crème ingesmeerd. U voelt het aanprikken van de huid met de micronaalden nauwelijks. Napijn doet zich zelden voor.
Afhankelijk van de conditie van uw huid en de verwachtingen die u heeft, kan Scarlet-s gecombineerd worden met bijvoorbeeld een PRP behandeling. Daarnaast is het mogelijk om de behandeling te combineren met een op maat samengestelde chemische peeling.
Afhankelijk van de conditie van uw huid en de verwachtingen die u heeft, kan Scarlet-s gecombineerd worden met bijvoorbeeld een PRP behandeling. Daarnaast is het mogelijk om de behandeling te combineren met een op maat samengestelde chemische peeling.
Afhankelijk van de conditie van uw huid en de verwachtingen die u heeft, kan Scarlet-s gecombineerd worden met bijvoorbeeld een PRP behandeling. Daarnaast is het mogelijk om de behandeling te combineren met een op maat samengestelde chemische peeling.
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk