Bodywrap met compressie

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Margo
Offerte aanvragen Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Wat is een bodywrap ?

Een bodywrap is een figuurcorrigerende en anti-cellutite behandeling.

Wij werken met Arosha bodywraps voor cosmetische lichaams behandelingen, deze wraps zijn rijk aan actieve ingrediënten om effectief verschillende vormen van huidoneffenheden tegen te gaan. De huid absorbeert de actieve ingrediënten uit de bodywraps dankzij het direct toepassen op de huid. Tegelijkertijd zorgt het compressiepak waar u in ligt voor het afvoeren van de afvalsoffen richting de lymfen in de lies.

De bodywarp wordt toegepast bij:

 • Vetweefsel
 • Omvangvermindering
 • Vezel- en vochtcellulite
 • Sinaasappelhuid
 • Droge/vochtarme huid
 • Waterretentie

Body wrap met compressietherapie

Veel vrouwen hebben last van vet- en vochtophopingen in hun benen. De onregelmatige huidstructuur met kuilen en bobbels geeft een onzeker gevoel bij het dragen van een bikini of korte broek.

Een Arosha Body wrap in combinatie met compressietherapie is een perfecte behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Een combinatie van de body wrap met compressietherapie is een hele effectieve behandeling voor problemen zoals cellulites, oedeem en lokale vetophopingen.

Eerst worden uw benen, indien gewenst ook uw buik en billen, voorzien van een wrap welke doordrongen is met vloeistof. Vervolgens krijgt u een plastic broek aan waarmee u in het compressie pak gaat liggen gedurende een half uur. Het compressie pak bouwt druk op, vanaf de enkels stuwend naar de liezen, hier worden het vocht en afvalstoffen afgevoerd, door de lymfen.

Deze behandeling wordt als zeer prettig en ontspannend ervaren.

U ondergaat deze behandeling 2 x per week gedurende 4 weken (1 kuur = 8 behandelingen)

Het resultaat is verbluffend, u verliest veel omvang, krijgt een mooie gladde en strakkere huid met duidelijk minder zichtbare cellulites !

Voor wie is het bedoeld?

Het is heel belangrijk om iedere vorm van huidproblemen te behandelen met gevarieerde en passende producten.

Deze bodywraps bevatten actieve ingrediënten om verschillende huidproblemen aan te pakken. Ieder huidprobleem is uniek en verdient een persoonlijk en dynamisch programma om optimale resultaten te bereiken.

De bodywraps met compressie zijn toepasbaar voor de volgende problemen:

 • opgeslagen vetweefsel
 • Oneffen huidskleur
 • Vezels- en vocht- cellulite
 • Sinaasappelhuid
 • Oedeem

Kosten Bodywrap

De kosten voor een bodywrap kunt u bekijken op: Kosten Bodywrap
Bij interesse kunt u een aanvraag doen via: Afspraak plannen

 

Onze professionals

Bodywrap FAQ

Veelgestelde vragen

De bodywrap in Turkije is een niet-invasieve behandeltechniek die uw figuur corrigeert en cellulitis behandelt. De wraps bevatten ingrediënten die uw huid behandelen en worden aangebracht op uw benen, billen of buik. Daarna gaat u in het compressiepak, waar door middel van zachte massage en compressie de afvalstoffen naar de lymfeknopen in de liezen getransporteerd en afgevoerd worden.
Omdat iedereen anders is en de individuele resultaten van een bodywrap kunnen verschillen, ziet de één sneller resultaat dan de ander. Bodywrap met compressie is een behandeling in kuurvorm. Een standaard kuur bestaat uit 8 sessies, waarbij wekelijks 2 sessies plaatsvinden. Het aantal behandelingen dat in uw specifieke geval nodig is, hangt af van het uitgangspunt. Een specialist neemt tijdens een consult de mogelijkheden met u door.
De bodywrap wordt op de huid aangebracht. Geadviseerd worden om katoenen onderkleding te dragen. De wikkels zijn warm en vochtig. Het meenemen van een extra set droge onderkleding wordt aangeraden.
Het is moeilijk om een exact aantal calorieën aan te geven. Dit hangt af van verschillende factoren en verschilt per sessie. Factoren die hierop van invloed zijn, zijn onder meer uw lichaamstype en de natuurlijke stofwisseling.
De wraps worden zo aangebracht dat ze goed aansluiten, zonder de bloedsomloop af te snijden. Afhankelijk van de plaatsen waar de wrap is aangebracht, controleert u uw tenen of vingers. Als deze paarsachtig of blauw worden, tintelend of koel aanvoelen zit de wrap te strak en moet deze opnieuw, maar losser aangebracht worden.
Een behandelsessie duurt ongeveer 30 minuten.
Bodywrap met compressie is een behandelmethode voor cellulitis, een sinaasappelhuid, het verbeteren van uw lichaamscontouren en het verwijderen van waterretentie. Het is een ontspannende behandeling die een ontgiftende werking heeft. Een behandelsessie kan tussen uw werkzaamheden door plaatsvinden.
Het is belangrijk om bij het doel van gewichtsverlies twee keer per week een sessie te ondergaan. Uw huid blijft zo strakker. Bovendien helpt de bodywrap met compressie zwellingen en een opgeblazen gevoel te verminderen.
Chemicaliën, stress, geneesmiddelen, milieuvervuiling en andere omgevingsfactoren overbelasten het lichaamssysteem. Hierdoor ontstaat waterretentie en een sponsachtige, door cellulitis geteisterde huid. De mineralen en andere ingrediënten die bij de wrap gebruikt worden, verstevigen de huid.
In principe komt iedereen die zijn of haar huid wil verstevigen en strakker maken, in aanmerking voor een bodywrap met compressie in Istanbul. Mensen met een te droge of ruwe huid, maar ook mensen met een losse huid door gewichtsverandering of een zwangerschap kunnen een bodywrap laten doen. Mensen met chronische aandoeningen en/of huidziekten overleggen eerst met hun huisarts of specialist over de bodywrap.
De behandeling laat uw huid er gladder en strakker uitzien. Afhankelijk van de toepassing is de techniek geschikt voor huidverstrakking vanwege veroudering of gewichtsverlies. Na een behandelkuur heeft u een jongere, frisse huid.
Cellulitis is vetweefsel dat met water wordt vastgehouden. Een van de eerste dingen die vrouwen melden bij een bodywrap met compressie, is een zichtbare verbetering van de rimpels en kuiltjes in de huid. Resultaten zijn al vanaf de eerste sessie zichtbaar en verbeteren zich naarmate de behandelkuur vordert.
Body sculpturing in Turkije is het inpakken en vormgeven in hetzelfde proces als een bodywrap. Met het inpakken van uw lichaam en de probleemgebieden worden uw contouren verbeterd. Het is een pijnloze, ontspannende behandeling.
Veel mensen met zwaardere heupen, dijen en bovenbenen houden vocht vast. Een bodywrap helpt het lichaam in de juiste verhouding te brengen. Tijdens de kuur krijgt u tips en adviezen om de verbeterde contouren onder controle te houden.
Mensen die vocht vasthouden hebben vaak bepaalde probleemgebieden. Soms is er ook sprake van een opgeblazen gevoel. Diëten helpen zelden of onvoldoende. Een bodywrap kan de probleemgebieden slanker maken. Het is belangrijk om u twee keer per week in te laten pakken, zodat uw huid strakker wordt en blijft. De bodywrap helpt zowel bij het verminderen van zwellingen en een opgeblazen gevoel.
De meeste mensen die de behandeling ondergaan, voelen zich aan het einde van een behandelsessie ontspannen, energiek en erg strak. Meestal gaan mensen nog dezelfde dag of de dag na een sessie weer aan het werk. Er is geen herstelperiode.
Douche bij voorkeur zo kort mogelijk voor de behandelsessie. Specialisten adviserend om 12 tot 24 uur na de sessie niet te douchen, om ervoor de zorgen dat uw huid de minerale ingrediënten blijft opnemen.
Minimaal gewichtsverlies is mogelijk, maar wat u gegarandeerd verliest zijn centimeters in omvang. De meeste mensen verliezen 2 tot 3 cm vanaf hun navel en 1 tot 2 cm vanaf de taille. Als u niet veel centimeters heeft om te verliezen, profiteert u van het verbeteren van de contouren.
In principe zijn er geen nazorginstructies. Het is belangrijk om na de behandelsessie voldoende water te drinken.
Na een behandelkuur is het volgen van gezonde voedings- en levensstijl keuze van belang. Regelmatige lichaamsbeweging helpt bij het behouden van de resultaten van een bodywrap. Gemiddeld blijven de bereikte resultaten tot een jaar na de kuur zichtbaar. Daarna, maar ook eerder, kunt u een nieuwe behandelkuur laten toepassen. Het resultaat kan sneller vervagen door ongezonde voeding.
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk