Cryolipolyse

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Margo
Offerte aanvragen Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Wat is Cryolipolyse ?

Cryolipolyse betekend vet verwijderen d.m.v. bevriezing. Door het aanbrengen van pads die gecontroleerd koud worden zullen de de vet cellen gekoeld worden tot dat ze kristalliseren.

Dit is een behandeling van een uur. In dit uur worden de vet cellen gekoeld en los geschud waarna ze in de daarop volgende weken het lichaam via de natuurlijke weg zullen verlaten

Gericht en doeltreffend vet verliezen

Veel mensen hebben last van hardnekkig vet op bepaalde plaatsen, deze plaatselijke vetophopingen gaan met lijnen of sporten niet of nauwelijks weg. Met cryolipolyse kunnen wij heel doelgericht het vet op de probleemzones aanpakken! De afgestorven vet cellen komen niet terug! De behandeling moet 3 x met een tussenperiode van 6 weken herhaald worden voor een optimaal resultaat. Uiteraard kan Cryolipolyse tussentijds wel op een andere zone worden toegepast.

Cryolipolyse VS Liposuctie

Liposuctie betekent vet wegzuigen, een behandeling die door een chirurg moet worden uitgevoerd onder lokale verdoving met een lange hersteltijd en risico’s. Cryolipolyse is veilig (mits uitgevoerd door een cryospecialist) en veel minder ingrijpend maar heeft uiteindelijk het zelfde effect, echter gaat het iets minder snel omdat je met een maximale laagdikte van het vet rekening moet houden. Cryolipolyse ligt qua kosten ook vele malen lager dan liposuctie. Cryolipolyse staat garant voor slankere en gladde lichaamscontouren. Ook plaatselijke putjes op benen en billen zullen duidelijk minder zichtbaar zijn.

Is Cryolipolyse een nieuwe behandeling?

Cryolipolyse is een relatief nieuwe technologie. Met de juiste professionele apparatuur zal ook het gewenste resultaat behaald worden, let echter goed op want er zijn helaas vele aanbieders die cryolipolyse of coolsculpting aanbieden tegen lagere prijzen, de behandeltijden zijn korter en deze apparatuur koelt maar tot 5 graden. Deze behandeling zal geen blijvend resultaat geven! Zoals al gezegd is cryolipolyse een goed alternatief voor liposuctie zonder lange herstelperiode, liposuctie is nog steeds een van de meest uitgevoerde esthetische operaties wereldwijd, vet verwijderen is zeer populair. De eerste onderzoeksresultaten van de cryolipolyse zijn gepresenteerd in 2008, men toonde aan dat indien de vetcellen gedurende een bepaalde tijd bij een constante lage temperatuur gekoeld werden dat deze dan afstierven zonder het omliggende weefsel aan te tasten. Door dit selectief op bepaalde plaatsen van het lichaam toe te passen, daar waar hardnekkig vet zit, werd deze selectieve cryolipolyse behandeling een grote succesvolle doorbraak.

Het eindresultaat

Cryolipolyse verwijdert opgeslagen vetcellen die aanwezig zijn in het lichaam maar zodra u uw levensstijl niet aangepast kunnen er natuurlijk weer nieuwe vetcellen aangemaakt worden. Indien u echt last heeft van overgewicht zult u de behandeling moeten combineren met een dieet en lichaamsbeweging. De cryo-specialst van Esteworld Nederland zal u vooraf een eerlijk advies geven.

Cryolipolyse kan in combinatie met RF (radiofrequency) technologie ook op het gezicht toegepast worden voor een betere doorbloeding en ter versteviging.

Indien u cryolipolyse overweegt dan hopen wij u alvast wat duidelijke informatie te hebben gegeven over de behandeling, tijdens een vrijblijvend en kosteloos consult kunnen wij nog meer informatie geven, voor- en na foto’s laten zien en een eerlijke prognose en advies geven hoe u het beste (en snelste) resultaat kunt behalen!

 

Onze professionals
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk