Lennie, beenlift bij Esteworld
Na veel te zijn afgevallen was Lennie op zoek naar een kliniek die haar van haar overtollige huid kon afhelpen. Tijdens een consult in IJsselstein op het kantoor van Esteworld is er uiteindelijk gekozen voor ene beenlift. De beenlift is uitgevoerd in onze luxe internationale top 20 kliniek in Turkije. December 2020 komt Lennie terug voor haar borstlift Turkije die helaas niet in1x kon worden uitgevoerd.
Foto's 11
Ervaring video's 1
Ramona, erg goed geregeld en NL begeleiding.
Neuscorrectie in Turkije? Veel goedkoper dan een neuscorrectie in Nederland en super professioneel allemaal. Alles gewoon in het Nederlands. Ik kan Esteworld aan iedereen aanraden die overweegt om een neuscorrectie in Turkije te laten doen.
Foto's 17
Resultaat video's 1
Weer 10 jaar jonger
Lennie is in een korte tijd veel afgevallen waardoor haar huid slap is geworden. Door de slappe huid waren de huidplooien en rimpels goed te zien en leek ze ouder dan dat ze eigenlijk was. Lennie heeft 3 sessies scarlet-s RF nodig gehad voor het gewenste resultaat. Haar gezicht is weer een stuk strakker geworden en past weer bij haar leeftijd, ze wordt nu zelfs jonger geschat.
Foto's 6
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1