Verbluffende facelift Turkije
Tilly kwam bij ons met de vraag of we haar een frisse en jongere uitstraling konden geven die meer bij haar innerlijk paste. Ja! dat kunnen wij. Voor een face lift Turkije bent u bij Esteworld op het juiste adres. Onze gespecialiseerde plastisch chirurgen behoren tot de betere van Europe. Lees en zie hier het verbluffende resultaat van Elle haar Facelift bij Esteworld in Turkije.
Foto's 14
Lennie, beenlift bij Esteworld
Na veel te zijn afgevallen was Lennie op zoek naar een kliniek die haar van haar overtollige huid kon afhelpen. Tijdens een consult in IJsselstein op het kantoor van Esteworld is er uiteindelijk gekozen voor ene beenlift. De beenlift is uitgevoerd in onze luxe internationale top 20 kliniek in Turkije. December 2020 komt Lennie terug voor haar borstlift Turkije die helaas niet in1x kon worden uitgevoerd.
Foto's 11
Ervaring video's 1
Ramona, erg goed geregeld en NL begeleiding.
Neuscorrectie in Turkije? Veel goedkoper dan een neuscorrectie in Nederland en super professioneel allemaal. Alles gewoon in het Nederlands. Ik kan Esteworld aan iedereen aanraden die overweegt om een neuscorrectie in Turkije te laten doen.
Foto's 17
Resultaat video's 1
Esteworld heeft mijn leven veranderd
Elly kwam naar Esteworld Nederland omdat door huidverslapping ze een steeds meer vermoeide uitstraling kreeg. Na 3 behandeling met de scarlet-s rf heeft ze weer een frisse teint en uitstraling. Elly bedankt voor het mooie cadeau dat we van je hebben gehad als bedankje!
Foto's 5
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Weer 10 jaar jonger
Lennie is in een korte tijd veel afgevallen waardoor haar huid slap is geworden. Door de slappe huid waren de huidplooien en rimpels goed te zien en leek ze ouder dan dat ze eigenlijk was. Lennie heeft 3 sessies scarlet-s RF nodig gehad voor het gewenste resultaat. Haar gezicht is weer een stuk strakker geworden en past weer bij haar leeftijd, ze wordt nu zelfs jonger geschat.
Foto's 6
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Corrie tweede jeugd
Corrie voelt zich veel jonger dan dat ze er uit zag. Ze kwam naar Esteworld om hier wat aan te laten doen. We hebben door middel van de scarlet-s rf haar weer terug het uiterlijk gegeven waarmee ze van het leven kan genieten. De enige face lift zonder operatie die werkt.
Foto's 4
Resultaat video's 1