Bieke, neusje van de zalm!
Ik wilde al heel lang een neuscorrectie omdat ik niet tevreden was over de vorm van mijn neusje, ik had een hele kromming in men neus die me enorm stoorde als ik mezelf in zijprofiel zag. Door deze onzekerheden ben ik wat beginnen rond zoeken en kwam ik uit bij Esteworld. Dat is een kliniek gevestigd in Istanbul maar heeft echt overal ter wereld kantoren om consultaties in te plannen of offertes bij op te vragen! Ik vond het heel interessant omdat ik bij hun een offerte had aangevraagd en de prijs eigenlijk al meteen heel goed meeviel. Hotel + ontbijt, transfers, operatie en verblijf in het ziekenhuis werd allemaal door hun geregeld en viel onder 1 prijs. Ook de reviews toonde zo een mooie voor en na plaatjes!
Foto's 19
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
@Shanikevh borstlift met slappe huid maar groot resultaat
Shani van Hoey bekend influencer, social media ster en deelname aan tv programma's als Ex on the beach en dubbel Dutch koos voor Esteworld om haar borstlift te laten doen. Door een slappe huid zijn haar borsten steeds meer gaan hangen. Dit proces zal zich steeds meer gaan versnellen door het gewicht. Tijd voor haar om er iets aan te doen.
Foto's 13
Aida voor haar neuscorrectie naar Turkije.
Naar Turkije voor mijn neuscorrectie. In Nederland gaf men aan vooral te focussen op de binnenkant vanwege mijn problemen daar, de buitenkant was voor hun minder belangrijk. Nou voor mij niet! Zo ben ik bij Esteworld terecht gekomen. De kosten voor de neuscorrectie in Turkije waren veel lager en het resultaat van de binnen en buiten kant ben ik onwijs blij mee.
Foto's 1
Erg meegevallen,super tevreden!
Via een kennis uit Turkije terecht gekomen bij Esteworld. Hij had in Turkije ook zijn neuscorrectie laten doen en was er heel tevreden mee. IK was ook op zoek naar een goede kliniek en heb de stap ook gemaakt. De neuscorrectie is prima verlopen, de kliniek is mooi, de mensen daar zijn super aardig en natuurlijk het resultaat. Het resultaat is meer dan ik had durven dromen.
Foto's 16
Ervaring video's 1
Adrianna een nieuwe lach
Het minst mooie aan mezelf vond ik mijn gebit en nam het besluit hier iets aan te gaan doen. Na het bezoek aan de tandarts in Nederland schrok ik van de prijs, 14000 euro! Ik wist dat in Turkije er ook goede tandartsen zijn en na lang zoeken kwam ik bij de via fora heel goed aangeschreven esthetische tandarts Turkije bij Esteworld.
Foto's 13
Avram voor Buikwandcorrectie plus Lipo
Het vinden van de juiste kliniek voor mijn buikwandcorrectie met liposuctie was geen gemakkelijke taak, totdat ik Esteworld ontdekte. Hun naam werd herhaaldelijk aanbevolen in mijn zoektocht, en nu, drie weken na mijn ingreep, ben ik meer dan tevreden met het resultaat.
Foto's 12