Mijn neus ziet er fantastisch uit
De chirurgen van Esteworld in Turkije behoren tot de betere van de Wereld, daar ben ik wel achter gekomen. Wat een super resultaat. De kliniek, begeleiding, verzorging (allemaal in het Nederlands) en service zijn echt van hoge kwaliteit. Binnenkort ga ik terug voor een haartransplantatie.
Foto's 3
Stef neuscorrectie Turkije
Stef kwam voor zijn neuscorrectie naar Esteworld toe. Uiteraard heeft onze specialist in Turkije Dr. Safak hem behandeld. De wensen van Stef waren specifiek maar Dr. Safak heeft de neuscorrectie volgens zijn wens kunnen uitvoeren. Stef veel plezier met je nieuwe look!
Foto's 3
Heel anders mens, meer zelfvertrouwen!
De kosten voor een neuscorrectie bij Esteworld liggen gemiddeld 50% lager dan bij vergelijkbare chirurgen in Nederland. De stap voor een neuscorrectie naar Turkije was voor mij dus snel gemaakt. Achteraf geen minuut spijt, ik ben een heel anders mens, met veel meer zelfvertrouwen. Mocht je twijfelen, doen!
Foto's 1
EMAX kronen en Facings Turkije, neusje van de zalm.
Vincent was al eerder bij Esteworld geweest voor zijn haartransplantatie. OP zijn resultaat en de service was hij erg te spreken. Vandaar dat hij nu terug is voor zijn tanden. Bij Esteworld tandarts Turkije wordt de hoogste service en kwaliteit geboden. Vincent heeft middels de nieuwste CEREC 3d methode een nieuwe lach die bestaat uit IMEX kronen
Foto's 4
Resultaat video's 1