Had ik mijn neuscorrectie maar eerder gedaan!
Na veel research via instagram, facebook en google over neus correctie in Turkije uitgekomen bij Esteworld Turkije voor mijn neuscorrectie. Het Nederlandse kantoor en de Nederlandse begeleiding tijdens mijn neuscorrectie ter plaatse gaven mij de nodige vertrouwen. Wat een mooie kliniek en organisatie! Het resultaat van mijn neuscorrectie Turkije is super!
Foto's 14
Ervaring video's 1
2 zusjes neuscorrectie bij Esteworld
2 zusjes samen naar Turkije voor hun neuscorrectie. Ze hadden tegen elkaar gezegd dit altijd al een keer te willen doen maar nog niet de juiste partij hadden gevonden, Nadat ze in contact kwamen met Esteworld zijn ze er voor gegaan!
Foto's 22
Ervaring video's 1
Bij Esteworld NL word alles voor je geregeld
Al eens eerder in Nederland een neuscorrectie ondergaan met ongewenst resultaat. Ik wilde nu naar een echte specialist. Een kliniek waar goede esthetische artsen zitten, dat werd uiteindelijk Esteworld, in Turkije.
Foto's 18
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Bieke, neusje van de zalm!
Ik wou al heel lang een neuscorrectie omdat ik niet tevreden was over de vorm van mijn neusje, ik had een hele kromming in men neus die me enorm stoorde als ik mezelf in zijprofiel zag. Door deze onzekerheden ben ik wat beginnen rond zoeken en kwam ik uit bij Esteworld. Dat is een kliniek gevestigd in Istanbul maar heeft echt overal ter wereld kantoren om consultaties in te plannen of offertes bij op te vragen! Ik vond het heel interessant omdat ik bij hun een offerte had aangevraagd en de prijs eigenlijk al meteen heel goed meeviel. Hotel + ontbijt, transfers, operatie en verblijf in het ziekenhuis werd allemaal door hun geregeld en viel onder 1 prijs. Ook de reviews toonde zo een mooie voor en na plaatjes!
Foto's 20
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Buikwandcorrectie na 90 kilo vetverlies.
Na een strijd tegen de kilo's is Joris 90 kilo verloren, het geheim, hou van jezelf! Door zijn vroegere overgewicht heeft hij overtollig huid overgehouden na het afvallen. Het huid op een goede manier verwijderen is zijn laatste stap in zijn bewonderingswaardige metamorfose. Joris is veel in het nieuws geweest met zijn verhaal, zo was hij te zien bij Jinek, De wereld draait door, voorpagina in de Telegraaf en meer. Voor zijn buikwand correctie koos hij Esteworld uit vanwege de zorg van het hoogste niveau.
Foto's 14
Ervaring video's 1
Beste keuze ooit geweest! Blij met mijn Neus!
Eline was al jaren onzeker over haar neus omdat ze deze te groot vond voor haar gezicht. Via vriendinnen en eigen onderzoek kwam ze bij ons terecht voor haar neuscorrectie. Lees hier haar verhaal en bekijk het resultaat van haar neuscorrectie.
Foto's 13
Resultaat video's 1
Rosa, wat ben ik blij met mijn neus!
Rosa zat al jaren met de grote van haar neus. Esteworld heeft hiervoor een specialist in huis. Dr. Safak. Dr. Safak behoort in Turkije en Europa tot de beste neuscorrectie chirurgen. Bij rosa heeft hij de neusbrug en neuspunt aangepast naar wat bij haar gezicht past en wat ze zelf wil.
Foto's 5
Marielle, voor een neuscorrectie moet je bij Esteworld zijn.
Ik schaamde me voor de grote van mijn neus en het bobbeltje dat er in zat. IK wilde een neuscorrectie, maar waar? Zoals het vaak gaat kwam ik via via bij Esteworld terecht, een turkse vriendin had mij hun geadviseerd als de beste in Turkije. Daar ben ik helemaal mee eens, goede service, alles in het Nederlands begeleidt en natuurlijk mijn perfecte neusje achteraf!
Foto's 12
Resultaat video's 1