@EvelienNellen voor kronen en facings naar Turkije

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Fitnessmodel, influencer en met haar eigen Tv show timmert Evelien hard aan de weg. Door slechte genen en een eetstoornis vroeger heeft ze een slecht gebit gekregen. De tandarts van Esteworld heeft haar droom uit laten komen. Bekijk hier haar tandarts Turkije ervaring inclusief video's en foto's van de hele reis. Lees ervaring

Tandarts Turkije ervaring Evelien Nellen

Als fitnessmodel, influencer en voor mijn eigen TV show is het zo belangrijk om een mooie glimlach te hebben, alleen in Nederland was dit voor mij gewoon onbetaalbaar, vooral met wat ik moest laten doen aan mijn niet al te goede gebit. In Turkije hebben ze zelfs nog betere technieken en is het velen malen goedkoper dan in Nederland.

Ik ben in Turkije geweest voor een Hollywood smile. Nu wist ik dat het voor mij eigenlijk vrijwel onmogelijk was om dit voor elkaar te krijgen, tenminste dat dacht ik, omdat ik enorm slechte genen qua mijn gebit heb en vroeger een eetstoornis heb gehad, waardoor ik meerdere kiezen miste, (een plaatje in mijn mond droeg), erg veel wortelkanaal behandelingen heb gehad en meerdere vullingen in mijn gebit, kortom een slecht en niet mooi gebit.

Een maand geleden (febr. 2021) was ik met mijn vriend Frank mee naar Turkije voor zijn haar transplantatie, waar hij enorm tevreden over is. Ik zag dat ze in de kliniek ook allerlei andere plastische chirurgische behandelingen deden, waaronder ook tanden, dit wekte natuurlijk mijn interesse. Zo raakte ik met Nederlandse vertegenwoordiger Ozlem in gesprek. Ozlem heeft mij uitstekend geholpen en gaf aan dat het voor mij echt wel mogelijk was om een prachtig gebit weer te krijgen. We zijn samen naar de tandarts dr. Onder Guner geweest en hebben foto’s en tandarts behandelplan gemaakt, alles heel duidelijk in het Nederlands. Ik was zo enthousiast dat we het gelijk een gepland hadden voor een maand later (21 maart 2021).

Deze behandeling aan mijn gebit wilde ik al zooooo lang, alleen het geld hield mij tegen en het feit dat het in Nederland zo lang duurt, voordat je Überhaupt een klaar bent met kronen en bruggen. Nou laat dit nu juist top zijn aan Turkije. De technieken zijn beter, het is velen maken goedkoper en Esteworld heeft alles zelf in huis, waardoor het heel snel (binnen een week) geregeld kan worden.

Ik was enorm zenuwachtig, omdat ik eigenlijk door de tandartsen in Nederland een trauma over had gehouden, door het zo maar kiezen weg trekken. Gelukkig hoefde ik me totaal geen zorgen te maken, want de begeleiding en communicatie was enorm goed en volledig in het Nederlands, ik kon Ozlem altijd appen wanneer ik vragen had en kreeg super snel antwoord terug, dat noem ik nu service en betrokkenheid.

Als eerste werden mijn zusje en ik netjes op tijd opgehaald op het vliegveld in Istanbul, door een Esteworld transfer en naar een super mooi en luxe hotel Crown Plaza Oryapark. De dag erna werden we met de transfer opgehaald en naar de kliniek gebracht.

De kliniek is onwijs mooi en modern en staat echt als een trots gebouw in de straat. Eenmaal binnen gekomen werd ik vriendelijk ontvangen door Ozlem en de tandarts dr. Guner. We maakten nogmaals foto’s om te checken of alles nog het zelfde was. Daarna werd ik super goed verdoofd, wat totaal geen pijn deed, omdat de tandarts eerst een spulletje op mijn tandvlees deed, wat mijn tandvlees verdoofde, waardoor je de prikjes niet voelde. heel prettig was dat, want in NL doen ze dat namelijk niet. Ze hebben mijn plaatje uitgedaan (want ja die had ik dus al op mijn leeftijd van 31 jaar) en hebben al mijn tanden en kiezen goed opgemeten en mijn gebit klaar gemaakt voor de ontwerpen van de kronen en bruggen van EMAX porselein, dit is het aller sterkte en beste materiaal te wereld. Ook heb ik de kleur uitgekozen, want ik wilde echt mooie witte tanden.

3 dagen later waren de kronen en bruggen klaar, wat erg snel is, want in Nederland kan dit soms wel weken duren en dat hield mij dan ook enorm tegen. Dit komt omdat ze het zelf in huis maken, dus aanpassen gaat ook heel snel. Wij werden opgehaald door de transfer bij het hotel en zijn naar de kliniek gebracht, waar we eerst de PCR test hebben gedaan die we moesten doen voor de terugreis naar Nederland. Ook dit gebeurt gewoon zelf in de kliniek, wat erg fijn is omdat we nu niet zelf naar een locatie hoefden te zoeken. De kronen en bruggen werden die dag in mijn mond geplaatst en werden echt tot op de perfectie bijgeslepen. De kronen en bruggen sloten echt super goed aan. Dr Guner is echt een expert in zijn vakgebied, omdat hij het echt tot in de perfectie uitwerkt. Alles werd ook duidelijk uitgelegd door Ozlem in het Nederlands, zodat ik precies wist wat ze gingen doen.

Mijn volledige bovenkant van mijn gebit is vervangen door de EMAX porseleinen kronen en bruggen en de onderkant aan de zijkanten ook. De voortanden aan de onderkant van mijn gebit zijn netjes recht gemaakt en gebleekt, omdat ik deze zo graag wilde houden. Het bleken van mijn ondertanden ging ook erg fijn en vrij snel. Mijn zusje heeft ook haar tanden laten bleken en is erg blij hiermee.

De dag erna (net voor mijn vertrek terug naar Nederland) ben ik nog naar de kliniek geweest voor de laatste check, omdat de dag ervoor de verdovingen er nog in zaten. Alles zat perfect, ik had nergens drukplekken of pijn. De PCR testen werden netjes uitgeprint en werden mijn zusje en ik keurig met de transfer nar het vliegveld gebracht.

Esteworld heeft mij niet alleen een glimlach aan de buitenkant gegeven, maar ook van binnen, omdat mijn gebit mij erg onzeker maakte. Nu straal ik echt, omdat ik super trots ben op mijn mooie witte tanden en dit dankzij Esteworld.

Kortom: Esteworld is een top kliniek met heel veel expertise en erg vriendelijk personeel, die hun vak met passie en liefde uitoefenen. Je hoeft je totaal geen zorgen te maken, want alles is tot in het detail goed geregeld.

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat, Bekende personen
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Vrouw
Type behandeling
Tandarts
Bekend van
Influencer, TV show (fitness diaries), bekend Fitnessmodel
Behandeling wordt uitgevoerd in
Esteworld Turkije
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk