EMAX kronen en Facings Turkije, neusje van de zalm.

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Vincent was al eerder bij Esteworld geweest voor zijn haartransplantatie. OP zijn resultaat en de service was hij erg te spreken. Vandaar dat hij nu terug is voor zijn tanden. Bij Esteworld tandarts Turkije wordt de hoogste service en kwaliteit geboden. Vincent heeft middels de nieuwste CEREC 3d methode een nieuwe lach die bestaat uit IMEX kronen Lees ervaring

“Waarom ik voor Esteworld gekozen heb” : mijn ervaring met Esteworld

Bij mijn selectie van haartransplantatiekliniek heb ik vooraf goed research-werk verricht : diverse “haar-fora” heb ik bestudeerd. Opvallend waren de steeds wederkerende goede ervaringen met Esteworld te Istanbul !!

Niet alleen is de kostprijs van het hele plaatje aanzienlijk interessanter (lees goedkoper) dan in België of Nederland, ook de graad van afgeleverd werk in Turkije bij Estewordl ligt zeer hoog !!! (Enkel positieve reviews van zowel mannen en vrouwen)

Op hun kantoor in Nederland werd bij een uitgebreide consultatie een duidelijk behandelingsplan opgesteld alsook een afgelijnd bestek/prijsofferte afgeleverd. Het contact in Nederland was professioneel. De trip naar Istanboel, ophaling door privéchauffeur , verblijf in klasse hotel (inbegrepen in de prijs) verliepen voorspoedig. Werkelijk top !!

Ik ben geen gemakkelijke jongen maar mijn tevredenheid was groot.

Zo ook over de haartransplantatiekliniek (zeer groot – clean – modern), de gedreven dokters en verpleegsters, de moderne apparatuur. Hetgeen mij het meeste aansprak was de continue nederlandse begeleiding ( in mijn geval Mevr Özlem de Bruin). Dit is een absolute meerwaarde voor de patiënt en de kliniek !!

Esteworld staat op eenzame hoogte in Turkije qua service, resultaat, klanttevredenheid.

De moderne, perfect uitgeruste kliniek was een lust voor het oog : een aangename drukte van mensen die Esteworld gevonden hebben voor behandelingen/operaties buik-billen-borsten-haar-lippen, een hypermoderne tandzorg afdelling.
Op de dag van mijn haartransplantatie waren we met  meerdere  “lotgenoten” naast andere dames en heren voor diverse andere behandelingen

Tijdens mijn eerste verblijf in Istanbul heeft mijn persoonlijke begeleidster ervoor gezorgd dat ik bij de tandarts op consultatie kon. Voor die nieuwe lach ben ik nu terug bij Esteworld.

Ook voor tandheelkunde staat Esteworld aan de top !!! Bij de tandafdeling kreeg ik een gedetailleerd prijsbestek mee voor de plaatsing van kronen, een stralend witte glimlach met rechte tanden. Niet meer verlegen, mijn lippen op elkaar houden….
Bewust heb ik gekozen voor een niet al te witte kleur. Bij Esteworld gebruiken ze de hoogste kwaliteit kronen en facings, Emax heet dat. Neusje van de zalm en dat zie je aan het resultaat. In Belgie had ik voor dezelfde kwaliteit kronen en facings minimaal het 4 dubbele betaald als in Turkije.

Ook dit heb ik mezelf een paar maanden later cadeau gedaan. Terug onder de deskundige begeleiding van Özlem de Bruyn. Een paar dagen Istanbul, lekker eten, shoppen, sight seeing en mooie witte tanden.

Mijn broertje heeft ondertussen ook zijn facings en kronen in Turkije laten doen, uiteraard bij Esteworld.

Ik kan Esteworld alleen maar aanbevelen. Minpunten zijn er niet.  Terug overal haar, een jeugdige haarlijn en een stralende glimlach.

Om een positief verhaal te besluiten wens ik uitvoerig de hele staff van Esteworld te bedanken. Van Chauffeur tot dokters, verpleegsters en al het medisch personeel , en speciaal voor Özlem voor haar geduld.

Mijn wedervaren in Turkije was top.

Ik heb maar over 1 ding spijt : ik had de beslissing veel eerder moeten nemen om met Esteworld in zee te gaan.

Een mond vol witte tanden, met een haarlijn die weer staat waar ze 30 jaar geleden stond !!!

Dank u wel Özlem & Co

Van de Velde Vincent – 48 jaar – Gent – België

Ps : ik kom terug voor een ooglidcorrectie !!!

 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
België
Leeftijd
45 tot 55 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Tandarts
Behandeling wordt uitgevoerd in
Esteworld Turkije
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk