Via 3 vrienden bij Esteworld voor facings en kronen

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Mitch zijn gebit was zeker niet slecht, eigenlijk heel goed. Maar hij wilde graag die witte glamoursmile die 3 van zijn vrienden al hebben laten uitvoeren bij de tandarts van Esteworld in Turkije. Door middel van Emax porseleinen kronen en vooral facings heeft Mitch de lach die hij altijd al wilde gekregen. De tandafdeling van Esteworld is internationaal leidinggevend en werkt alleen met de allernieuwste CEREC 3d technieken en materiaal. Lees ervaring

Mijn tandarts Turkije Ervaring
 

Hallo iedereen, ik ben Mitch. Recent ben ik naar Turkije gegaan om mijn gebit aan te laten pakken. Drie goede vrienden van mij hadden hun kronen en facings al eerder bij Esteworld laten doen. Bij allemaal is er zeer goed werk gelevert, ik kon niet achter blijven. De kosten voor het laten zetten van kronen en facings in Turkije bij Esteworld kwamen op ongeveer 1/3e van wat ik Nederland zal moeten betalen.

Normaal ben ik niet zo een held voor de tandarts maar ik moet zeggen dat ik vrijwel geen ongemakken heb gehad. Voordat de verdovingen worden gezet werd het tandvlees even verdooofd met een doekje, ideaal!

De tandarts bij Esteworld is super luxe, zo heb ik ze in Nederland nog niet gezien. Alles er om heen wordt tot in de puntjes voor je geregeld, hotel, transfers, je hoeft je nergens druk om te maken.

Uiteindelijk hebben ze in Turkije bij mij 6 kronen en 14 facings gezet. Super happy mee. Esteworld bedankt!!

 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
30 tot 35 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Tandarts
Jaar van behandeling
Behandeld in 2019
Behandeling wordt uitgevoerd in
Esteworld Turkije
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk