Robert Schoemacher

Cosmetisch Arts

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Robert Schoemacher als BIG-arts is verbonden aan Esteworld Nederland, een toonaangevende kliniek gespecialiseerd in haartransplantatie en andere cosmetische ingrepen. Met zijn jarenlange ervaring en expertise op het gebied van plastische chirurgie en cosmetische geneeskunde, is Schoemacher een waardevolle aanwinst voor ons team van specialisten.

Bij Esteworld Nederland staat nazorg hoog in het vaandel. Dit betekent dat patiënten na hun behandeling nauwkeurig worden opgevolgd om te zorgen dat het genezingsproces voorspoedig verloopt. Robert Schoemacher speelt hierin een belangrijke rol, omdat hij als BIG-arts de medische verantwoordelijkheid draagt en patiënten van deskundig advies kan voorzien.

Naast zijn werkzaamheden op het gebied van plastische chirurgie, is Schoemacher ook gespecialiseerd in de behandeling van verschillende huidproblemen. Denk hierbij aan acne, littekens en pigmentvlekken. Door deze combinatie van expertise op het gebied van plastische chirurgie en huidbehandelingen, kan Schoemacher patiënten vanuit verschillende invalshoeken helpen bij hun cosmetische wensen.

Kortom, Robert Schoemacher is een belangrijke spil binnen het team van Esteworld Nederland. Dankzij zijn ervaring en expertise op het gebied van plastische chirurgie en huidbehandelingen, kan hij patiënten op een professionele en betrouwbare wijze helpen. En met de nadruk op nazorg, kunnen patiënten rekenen op de best mogelijke zorg en begeleiding.

Personeel
Jaren ervaring
31 jaar ervaring
Aantal behandelingen
55000+
Werkzaam sinds
2021
Type personeel
Medewerkers Kantoor NL/BE
Specialisaties
Huid, Littekens, cosmetische en plastische chirurgie
Onze professionals
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk