• resultaat van mijn Neuscorrectie in Turkije

Ervaring neuscorrectie in Turkije uitgevoerd door Esteworld

Als kind schaamde ik me enorm voor de bobbel op mijn neus, in de pubertijd was ik hierdoor enorm onzeker. Ik had het idee dat iedereen er naar keek. Op elke foto zag ik als eerste mijn lelijke neus dus wilde ik nooit van de zijkant gefotografeerd worden. Ik zei toen al: zodra ik 18 jaar ben laat ik er wat aan doen.

In 2015 besloot ik een neuscorrectie te laten doen. Ik ben gaan zoeken op internet naar goede betaalbare klinieken die dat doen. Mijn oog viel op Esteworld en ik maakte een afspraak voor een consult. Het voelde gelijk heel goed. Ze waren heel aardig, stelde me gerust en gaven duidelijke uitleg over de mogelijkheden en de kosten.

Enkele weken na het eerste consult ben ik geopereerd bij Esteworld, alles was heel netjes geregeld. De operatie en het herstel zijn mij 100% meegevallen. Ik heb geen moment pijn gehad. De tweede dag na de ingreep was mijn neus dik maar daarna ging het herstel heel snel. Na vijf dagen mocht het plaatje eraf en was ik weer helemaal toonbaar, de chauffeur van Esteworld heeft me daarna keurig op het vliegveld afgezet. Ik was zo blij toen ik daarna naar huis mocht met mijn mooie nieuwe neus!

Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder en ik ben heel erg tevreden. Niemand heeft mij daarna ooit heeft gevraagd of ik iets aan mijn gezicht heb laten doen. Zelfs goede kennissen niet. In het begin vond ik dat wel jammer maar uiteindelijk is dat het beste resultaat wat je kunt hebben toch. Ik heb geen moment spijt gehad. Vroeger keek voor mijn gevoel iedereen naar mijn neus en nu hoef ik daar niet meer over na te denken.

Esteworld heel erg bedankt voor jullie eerlijkheid, goede uitleg en nazorg.

Mariëlle van der Hurk