Braziliaanse billift Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Ozlem en Margo
Offerte aanvragen Ozlem en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Braziliaanse billift Turkije

Is een Braziliaanse billift in Turkije de moeite waard? Tot een aantal jaar geleden waren platte billen in de mode. Deze trend geldt echter niet meer. Wulpse, ronde en goed gevormde billen zijn tegenwoordig toonaangevend. De Braziliaan billift Turkije is één van de meest toegepaste cosmetische ingrepen. De topbestemming voor deze cosmetische ingreep is Istanbul. Lees hier alles wat u over een Braziliaanse billift in Istanbul wilt weten.

Braziliaanse billift Turkije voor goed gevormde billen

De Braziliaanse billift, BBL, is een cosmetische ingreep die gericht is op het verwijderen van hardnekkig opgestapeld vet, om dit vervolgens te injecteren in de billen. Deze chirurgische ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving of narcose en is afgeleid van de liposuctie techniek. Het afzuigen van opgehoopt vet van plaatsen als uw dijen, buik of bovenbenen gebeurt door middel van liposuctie. Alleen kleine incisies op de liposuctie plaatsen zijn nodig en u hoeft zich over littekens geen zorgen te maken. De techniek is ontstaan in Brazilië en is de afgelopen 20 jaar over de wereld verspreid. Het is tegenwoordig één van de meest toegepaste cosmetische ingrepen ter wereld.

Profijt en voordelen Braziliaanse billift

Mensen die moeite hebben om gewicht te verliezen in de bilstreek of die moeite hebben met het verstrakken van de huid in dit gebied, hebben dikwijls baat bij deze ingreep. Voorbeelden van ongemakken of problemen die een billift oplos,t zijn een veranderde huidelasticiteit door gewichtsverlies of veroudering. Ook een gerimpelde huid of problemen met cellulitis zijn te behandelen. Voordelen van de BBL zijn:

  • Natuurlijk ogende resultaten, omdat de ingreep zonder het plaatsen van siliconen implantaten gebeurt.
  • De billen voelen natuurlijk aan.
  • Incisies op de liposuctie plaatsen zijn klein en nauwelijks zichtbaar.
  • Overtollig vet wordt verwijderd, waardoor uw lichaamscontouren verbeteren.
  • Permanente resultaten.

Vooronderzoek

Denkt u na over het laten vergroten van uw billen? Wanneer u het idee heeft dat uw billen niet in overeenstemming zijn met uw lichaamscontouren, biedt cosmetische chirurgie wellicht een uitkomst. Synthetische implantaten hebben niet altijd de voorkeur. Met een Braziliaanse billift krijgt u rondere, stevigere billen. Het resultaat blijft echter natuurlijk. Voordat een ingreep plaatsvindt, beoordeelt een cosmetische arts uw geschiktheid. Om voor een BBL in aanmerking te komen, moet u:

  • In goede gezondheid verkeren.
  • Eerst met uw huisarts en/of behandelend specialist uw voornemen tot een BBL bespreken.
  • Vanaf 4 weken en tot minimaal 4 weken na de ingreep stoppen met roken.
  • Realistische verwachtingen hebben van het resultaat.
  • Bereid zijn nazorginstructies op te volgen.

Behandelproces

Voorafgaand aan de BBL tekent de arts met een stift de gebieden op uw lichaam af waar het vet wordt weggezogen. Ook maakt een arts foto’s voor in uw medisch dossier, om later het eindresultaat goed te kunnen beoordelen. De cosmetisch artsen van Esteworld passen de BBL onder narcose toe. Op de liposuctie plaatsen maakt de arts kleine incisies waar men een canule inbrengt om het vetweefsel te oogsten. Hiervoor gebruiken de artsen het innovatieve Vaser systeem dat de vetcellen vloeibaar maakt, zodat ze makkelijker op te zuigen zijn. Operatie assistenten zuiveren het geoogste vet, voordat de arts het in de billen injecteert. Het injecteren gebeurt op een voorzichtige manier, waarbij rekening wordt gehouden met de proporties en de ideale hoeveelheid om een natuurlijk resultaat te krijgen. Het vereist deskundigheid en ervaring om met de ene hand het vet te injecteren en met de andere hand de billen vorm te geven.

Duur, nazorg en herstel

De operatie duurt 3 tot 4 uur en gebeurt onder narcose. Na de ingreep brengen verplegers u terug naar uw privékamer, waar u rustig bijkomt van de ingreep. Het is gebruikelijk om een nacht in de kliniek te blijven. De volgende ochtend controleert de arts de behandelplaatsen en wordt u terug naar het Crowne Plaza hotel gebracht. Op de 6e dag na het verlaten van de kliniek komt u terug voor een controle. Als alles goed is, geeft de arts u toestemming om naar huis te reizen. U verblijft 8 tot 10 dagen in Turkije. Na de ingreep is er matige napijn en zijn zwellingen en blauwe plekken zichtbaar. Dit neemt vanzelf af. U krijgt nazorg instructies en bent een paar weken aangewezen op het dragen van drukkleding.

Succesvol herstellen na de bilvergroting

De Braziliaanse billift vraagt om een paar aanpassingen tijdens het herstel. Alhoewel de pijn beperkt is, kan uw lichaam een paar dagen beurs aanvoelen. Het moeilijkste is om niet op uw billen te zitten gedurende tenminste twee tot zes weken. De druk is namelijk van invloed op uw gevormde billen, wat het resultaat nadelig kan beïnvloeden. Slaap op uw zij of buik en in plaats van te zitten, staat u langer en meer dan eerder. De arts geeft u tips om toch te kunnen zitten, zonder daarbij het effect van de BBL te beschadigen. Het verschilt per situatie of het dragen van een korset en/of drukkleding nodig is. Afhankelijk van de omstandigheden is het soms nodig om vrijaf te nemen van uw werk of te wachten tot u op een speciaal kussen mag zitten. Fietsen, maar ook motorrijden, actieve sporten en het masseren van de billen wordt twee tot drie maanden afgeraden.

Risico’s Braziliaanse billift in Turkije

Een BBL is een minimaal invasieve chirurgische ingreep als men zich aan de richtlijnen houdt, dat betekend niet te veel vet in 1 x verplaatsen en niet combinerenmet andere behandelingen. Het chirurgische gedeelte beperkt zich tot het verwijderen en injecteren van de vetcellen. Mogelijke zwellingen, huidontstekingen of aanhoudende roodheid staan in verband met het absorptie vermogen van uw lichaam. Bijwerkingen zijn tijdelijk en blijven beperkt tot kleine ongemakken. Zelden zijn er ernstige complicaties zoals bloedvergiftiging of een longembolie. Om de risico’s te beperken is het nodig om de BBL in een gerenommeerde kliniek te ondergaan.

Consult BBL in Turkije

Overweegt u een Braziliaanse billift in Turkije? Esteworld biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en behandeling door ervaren artsen. De Altunizade kliniek in Istanbul is een van de meest gerenommeerde cosmetische klinieken in Turkije. Een BBL wordt toegepast vanaf € 3.200. Tijdens uw verblijf is Nederlands sprekende begeleiding aanwezig. Laat u adviseren over de ingreep en vraag advies aan de consulenten in IJsselstein. Het eerste consult is gratis en vrijblijvend. Meer weten? Neem telefonisch contact op met 0031 30 227 1761 of vul het contactformulier in. U ontvangt zo snel mogelijk reactie van ons.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk