Esteworld staat dag en nacht voor je klaar
Fabienne wilde graag grotere en strakkere billen. Samen met onze specialist Dr. Lutfi en onze Nederlandse begeleiders wordt het beste behandelplan gemaakt. Bij Fabienne hebben we liposuctie gedaan bij de bovenbenen binnen en buitenkant, armen, rug, taille en buik om de billen beter te laten uitkomen. Daarnaast is er vet terug gespoten in de billen om de perfecte gewenste ronding te krijgen.
Foto's 11
Ervaring video's 1
BBL voor Melissa. Wauw!!!
Voor een BBL naar Turkije. Neem geen risico en ga naar een bedrijf zoals Esteworld. Al vanaf 2003 gespecialiseerd in plastische chirurgie. Geen algemeen ziekenhuis maar echt specialisten. Volledig begeleidt in uw eigen taal, voor tijdens en na de behandeling. Esteworld werkt niet met tussen personen.
Foto's 12
Resultaat video's 1
Buikwandcorrectie na 90 kilo vetverlies.
Na een strijd tegen de kilo's is Joris 90 kilo verloren, het geheim, hou van jezelf! Door zijn vroegere overgewicht heeft hij overtollig huid overgehouden na het afvallen. Het huid op een goede manier verwijderen is zijn laatste stap in zijn bewonderingswaardige metamorfose. Joris is veel in het nieuws geweest met zijn verhaal, zo was hij te zien bij Jinek, De wereld draait door, voorpagina in de Telegraaf en meer. Voor zijn buikwand correctie koos hij Esteworld uit vanwege de zorg van het hoogste niveau.
Foto's 14
Ervaring video's 1
Lennie, beenlift bij Esteworld
Na veel te zijn afgevallen was Lennie op zoek naar een kliniek die haar van haar overtollige huid kon afhelpen. Tijdens een consult in IJsselstein op het kantoor van Esteworld is er uiteindelijk gekozen voor ene beenlift. De beenlift is uitgevoerd in onze luxe internationale top 20 kliniek in Turkije. December 2020 komt Lennie terug voor haar borstlift Turkije die helaas niet in1x kon worden uitgevoerd.
Foto's 11
Ervaring video's 1
De BBL van Rebecca bij Esteworld
Ik heb altijd al onzekerheid gehad over mijn lichaam en voelde me niet helemaal op mijn gemak in mijn eigen vel. Vooral mijn billen vond ik niet mooi gevormd, en na veel research te hebben gedaan kwam ik erachter dat een Brazilian Butt Lift (BBL) de perfecte oplossing voor mij zou zijn. Door middel van een BBL kan je namelijk vet van je lichaam weghalen en dat vet vervolgens gebruiken om je billen te vergroten en mooi te shapen. Ik wist dat ik de ingreep wilde laten doen, maar ik was ook op zoek naar een betrouwbare en professionele kliniek waar ik me goed bij zou voelen.
Foto's 8
Ervaring video's 1