@EvelienNellen voor kronen en facings naar Turkije
Fitnessmodel, influencer en met haar eigen Tv show timmert Evelien hard aan de weg. Door slechte genen en een eetstoornis vroeger heeft ze een slecht gebit gekregen. De tandarts van Esteworld heeft haar droom uit laten komen. Bekijk hier haar tandarts Turkije ervaring inclusief video's en foto's van de hele reis.
Foto's 21
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Adrianna een nieuwe lach
Het minst mooie aan mezelf vond ik mijn gebit en nam het besluit hier iets aan te gaan doen. Na het bezoek aan de tandarts in Nederland schrok ik van de prijs, 14000 euro! Ik wist dat in Turkije er ook goede tandartsen zijn en na lang zoeken kwam ik bij de via fora heel goed aangeschreven esthetische tandarts Turkije bij Esteworld.
Foto's 14
Internationale influencer uit NL/Dubai
Bekend influencer naar Esteworld voor haar tanden. Via vrienden die al door onze tandarts in Turkije behandeld waren is nu ook Navya overstag. Ze kwam naar Esteworrld voor nieuwe kronen en facings. Ze wilde die echt hollywood smile.
Foto's 4
Resultaat video's 1
Samen met Zus naar Turkije voor kronen en facings
Samen met mijn zus was ik al heel lang van plan om onze tanden te laten doen. Wij wouden dit graag in Turkije laten doen, omdat ze hier daar heel erg goed in zijn en de kosten voor de tandarts een stuk lager liggen dan hier in Nederland. Wij kwamen bij Esteworld terecht omdat ze goed vindbaar zijn online en ons gevoel was al snel heel erg goed door de vele voor en na die te vinden zijn. Nu achteraf is alles ook super verlopen.
Foto's 10
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1