Zeer fijn gevoel bij Esteworld, vertrouwd en professioneel
Een vriendin van mij heeft 8 jaar geleden na zwangerschap ook een borstvergroting in Turkije bij Esteworld laten uitvoeren. Dat resultaat is geweldig, ik wist dat ik dit na mijn zwangerschap ook ging doen. Nu ik toch in Turkije was heb ik gelijk ook een neuscorrectie laten uitvoeren.
Foto's 18
Ervaring video's 1
Esteworld staat dag en nacht voor je klaar
Fabienne wilde graag grotere en strakkere billen. Samen met onze specialist Dr. Lutfi en onze Nederlandse begeleiders wordt het beste behandelplan gemaakt. Bij Fabienne hebben we liposuctie gedaan bij de bovenbenen binnen en buitenkant, armen, rug, taille en buik om de billen beter te laten uitkomen. Daarnaast is er vet terug gespoten in de billen om de perfecte gewenste ronding te krijgen.
Foto's 12
Ervaring video's 1
BBL voor Melissa. Wauw!!!
Voor een BBL naar Turkije. Neem geen risico en ga naar een bedrijf zoals Esteworld. Al vanaf 2003 gespecialiseerd in plastische chirurgie. Geen algemeen ziekenhuis maar echt specialisten. Volledig begeleidt in uw eigen taal, voor tijdens en na de behandeling. Esteworld werkt niet met tussen personen.
Foto's 14
Resultaat video's 1
2 broers voor Glamoursmile bij Esteworld
In ons vak als influencers en social media is uiterlijk gewoon heel belangrijk. We weken uit naar de tandarts in Turkije bij Esteworld, niet voor de prijs, maar voor de kwaliteit. We hebben allebei onze smile laten aanpassen. Vakwerk is er geleverd!
Foto's 12
Ervaring video's 1
Via 3 vrienden bij Esteworld voor facings en kronen
Mitch zijn gebit was zeker niet slecht, eigenlijk heel goed. Maar hij wilde graag die witte glamoursmile die 3 van zijn vrienden al hebben laten uitvoeren bij de tandarts van Esteworld in Turkije. Door middel van Emax porseleinen kronen en vooral facings heeft Mitch de lach die hij altijd al wilde gekregen. De tandafdeling van Esteworld is internationaal leidinggevend en werkt alleen met de allernieuwste CEREC 3d technieken en materiaal.
Foto's 12
Resultaat video's 1
Esteworld bedankt voor mijn nieuwe neus!
Zoekende naar een kliniek waar ik mijn neuscorrectie wou laten doen kwam ik uit bij Esteworld. Na veel contact te hebben gehad met het kantoor in IJsselstein ben ik overtuigd en heb ik de keuze gemaakt om bij Esteworld in Turkije de operatie te ondergaan.  
Foto's 9
Internationale influencer uit NL/Dubai
Bekend influencer naar Esteworld voor haar tanden. Via vrienden die al door onze tandarts in Turkije behandeld waren is nu ook Navya overstag. Ze kwam naar Esteworrld voor nieuwe kronen en facings. Ze wilde die echt hollywood smile.
Foto's 5
Resultaat video's 1
Sabine: "Het is me alles waard geweest"
In september 2021 heb ik een neuscorrectie laten uitvoeren bij Esteworld in Istanbul. Hiervoor heb ik eerst veel onderzoeken gedaan naar dokters en klinieken. Uiteindelijk ben ik bij Esteworld iterecht gekomen en hier tot de dag van vandaag geen moment spijt van gehad. De begeleiding in Turkije in de kliniek is echt geweldig en ook is er altijd heel fijn contact geweest met het team in Nederland. Van te voren weet je goed wat je te wachten staat en word je goed geïnformeerd door de consultant. Mocht je een vraag hebben is deze altijd binnen no-time beantwoord.
Foto's 14
Resultaat video's 1