Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Facings Istanbul

Facings in Istanbul is een populaire tandheelkundige behandeling voor het creëren van een stralende glimlach. Als u op zoek bent naar een goede tandarts voor facings in Turkije, is één van de eerste vragen die u heeft ‘hoeveel kost het laten aanbrengen van facings in Istanbul, Turkije?’ Alhoewel dit een logische vraag is, is het een vraag die een uitgebreid antwoord heeft. Iedereen heeft eigen wensen en behoeften als het aankomt op het herstel van het gebit of het verbeteren van een glimlach. Facings Istanbul is een cosmetische behandeling op maat, die u voor een goed resultaat door een ervaren tandarts laat toepassen.

Techniek facings Istanbul

Veel mensen zijn onbekend met facings. Facings zijn een soort ‘plaatjes’ die op de bestaande tanden worden bevestigd. Kleine esthetische problemen zijn zo eenvoudig te behandelen en uw glimlach wordt stralender dan ooit tevoren. Facings zijn gemaakt van diverse materialen die elk een specifieke prijs en bepaalde levensduur hebben. Cosmetische facings zijn populair in de tandheelkunde, omdat het een minimaal invasieve behandeling is die uw mond en gebit verandert, zonder de natuurlijke uitstraling te beschadigen. Een ander voordeel van facings is de verbetering en weerstand van uw tanden. Het oppervlak is beter beschermd tegen beschadigingen. De hardheid is vergelijkbaar met natuurlijk tandglazuur.

Gebitsverbetering

Een facing is een plaatje dat aan de buitenkant van een tand wordt geplaatst. Het is een behandelmethode voor tanden die goed bereikbaar en gezond zijn. Facing zijn mogelijk op en/of bij:

 • Aparte, losse tanden.
 • Kleine breukjes.
 • Tanden met verschillende grootte.
 • Gummy smile, waarbij uw tandvlees opvallend zichtbaar is bij het lachen.
 • Verkleurde tanden. Het is mogelijk om alleen op de voortanden facings aan te brengen, maar u kunt ook kiezen voor een volledige set van facings. Er zijn verschillende soorten facings.

Composiet facings Istanbul

Composiet facings zijn gemaakt op basis van acrylhars, vermengd met keramiek. Dit geeft een hoge weerstand. De tandarts plaatst de facing direct op de tand, zodat het de juiste vorm en gewenste maat krijgt. Met behulp van ultraviolet licht wordt de facing uitgehard. De voordelen van composiet facings zijn dat ze vooraf niet veel voorbereiding nodig hebben. De facings komen niet uit een tandtechnisch laboratorium en zijn goedkoper dan porseleinen facings. Een van de nadelen van composiet is de kortere geschatte levensduur van 5 tot 10 jaar. Composiet heeft een risico op verkleuring. Afhankelijk van voedsel en dranken, kan de facing van kleur veranderen. Regelmatige tandarts controles en onderhoudsbehandelingen zijn nodig, omdat composiet gevoelig is voor beschadigingen.

Porseleinen facings

Porselein geeft de tanden een hoog weerstand niveau, dat vergelijkbaar is met natuurlijk tandglazuur. Dit soort facing wordt in een tandtechnisch laboratorium gemaakt en het duurt een paar dagen, voordat de facings klaar zijn. De tandarts slijpt uw eigen tanden, zodat er ruimte komt om de facings te plaatsen. Voor het slijpen zijn er afdrukken van uw gebit gemaakt, om de facings naadloos op uw tanden aan te laten sluiten. Porseleinen facings zijn duurzaam en gaan met een goede tandverzorging ruim 10 tot 15 jaar en langer mee. In vergelijking met composiet is porselein duurder. Dit is echter terug te zien in de levensduur. Porselein is kleurvast en behoudt een natuurlijk uiterlijk.

Stralend witte glimlach

Het hebben van een perfecte glimlach is de droom van velen. Het is mogelijk om een perfecte glimlach te hebben met facings. De pijnloze, esthetische behandeling garandeert een stralend gebit. Istanbul is een geweldige bestemming voor een cosmetisch tandheelkundige behandeling. De vervaagde kleur, vorm of grootte van uw tanden is met facings niet langer zichtbaar. Facings bieden een prima oplossing voor mensen die problemen hebben met de uitstraling van het natuurlijke gebit. Het is een betaalbare tandheelkundige behandeling, die bevredigende resultaten geeft.

Facing kosten Turkije

Zorgverzekeraars vergoeden cosmetisch tandheelkundige behandelingen niet. Het is daarom logisch dat mensen zoeken naar een betaalbare behandeling. Het laten aanbrengen van facings in Turkije is betaalbare en het verschil met Nederlandse tandartsen is dikwijls meer dan 50%. De prijzen variëren van het gekozen materiaal en het aantal benodigde facings. De kosten zijn per eenheid en het is niet altijd nodig om alle tanden van een facing te voorzien. Naar verwachting zijn de kosten van facings met porselein duurder dan wanneer u kiest voor composiet. Een tandarts legt u de verschillen, voor- en nadelen van de soorten uit. Esteworld biedt handige all-in pakketten voor een tandartsbehandeling, waarbij Nederlandstalige begeleiding aanwezig is in de tandarts kliniek.

Herstel tandheelkundige facing behandeling Turkije

Om ervoor te zorgen dat u zolang mogelijk plezier heeft en de facings hun functies behouden, is tandverzorging en goede mondhygiëne nodig. De tandarts geeft praktische tips en geeft advies om in de periode voor, tijdens en na de behandeling rekening mee te houden:

 • Eet voor de behandeling iets, zodat u een vol gevoel heeft.
 • Poets uw tanden minimaal 2 per dag. Het beste na elke maaltijd, hiermee voorkomt u tandplak. Gebruik tandfloss om etensresten tussen de tanden te verwijderen.
 • Ga minimaal 1 keer per jaar naar de tandarts voor een algemene controle en mondreiniging.
 • Pas op met voedingsmiddelen en dranken die de kleur van uw tanden beïnvloeden. Ook tabak is van negatieve invloed op de kleur van de facings.
 • Gebruik uw gebit niet om verpakkingen te openen.
 • Gebruik tijdens contactsporten een gebitsbeschermer.

Informatie facings Istanbul

Bent u niet tevreden met de kleur of vorm van uw tanden? Houdt u regelmatig uw hand voor uw mond bij het glimlachen? Facings geven uw mond een geweldige uitstraling en een prachtige glimlach. Porseleinen facings gaan jarenlang mee en hebben een natuurlijk uiterlijk. De tandartsen van Esteworld in Istanbul zijn gerenommeerd en passen dagelijks tandheelkundige behandelingen toe. Het aanbrengen van de facings is een pijnloze behandeling. De moderne CEREC technologie maakt het mogelijk om, afhankelijk van de staat van uw gebit, binnen 1 dag de facings aan te brengen. Bent u benieuwd naar de behandelmogelijkheden en de kosten van een tandheelkundige behandeling in Istanbul? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij Esteworld in IJsselstein. De kliniek is telefonisch bereikbaar op 0031 30 227 1761. Vult u liever het contactformulier in? U ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk