• neuscorrectie bij Esteworld

Ervaring van mijn Neuscorrectie reis naar Turkije

Het is inmiddels bijna een half jaar geleden dat ik in Turkije bij Esteworld een neuscorrectie heb ondergaan.

Nu het resultaat goed zichtbaar is en ik heel tevreden ben met het eindresultaat wil ik graag mijn ervaring delen.Via een kennis hoorde ik over Esteworld in Istanbul. De ingreep en de prijs waren haar alles meegevallen en het resultaat zag er super uit.

Ik liep zelf al vele jaren met een neus complex en voelde me enorm onzeker. Ik besloot Esteworld in Nederland te bellen voor een afspraak en hiermee was de eerste stap gezet. Ik ging voor een consult naar IJsselstein, daar werden foto’s gemaakt en mijn wensen besproken. Vervolgens kreeg ik foto’s te zien waarop mijn neus gecorrigeerd was, zo kreeg ik al een goed beeld over mijn nieuwe neus. Er werd mij uitgelegd hoe en waar de behandeling zou plaatsvinden en wat de bijbehorende kosten waren. Tussentijds had ik nog wat vraagjes en die zijn ook duidelijk beantwoord, dit is enorm prettig is zo’n spannende periode vooraf.

De afspraak stond gepland, de tickets geboekt en daar ging ik dan!

Na iets meer dan 3 uurtjes vliegen was ik in Istanbul, bij de aankomsthal stond de chauffeur van Esteworld al op mij te wachten, duidelijk met een bordje van Esteworld, kon niet missen dus. Vervolgens stapte ik in een mooi luxe personenbus en was het 40 minuutjes rijden naar het Hilton hotel dat Esteworld voor mij geboekt had. De chauffeur van Esteworld vertelde dat hij mij de volgende ochtend om 08.00 uur weer kwam ophalen. Ik was lekker op tijd in het hotel dus ik kon deze dag heerlijk relaxen.

De volgende ochtend werd ik weer keurig opgehaald en naar de kliniek gebracht. Toen ik daar aankwam werd ik opgewacht door de hostess, zij bracht mij naar mijn kamer en vervolgens naar de chirurg. Alles werd goed uitgelegd en toen ik er klaar voor was werd ik onder verdoving gebracht. Ik heb er helemaal niets van gemerkt. Ik kwam bij en toen zaten er kunststof spalkjes in mijn neus met daar overheen nog een beschermkapje. De geweldig lieve verpleegsters daar kwamen mijn neus regelmatig koelen tegen de zwelling.

Ik ben 1 dag voor controle in de kliniek gebleven en daarna mocht ik terug naar het hotel. Het hotel heeft dagelijks gasten vanuit de kliniek dus ook hier kon ik gewoon rondlopen met mijn neus kapje en zelfs coldpacks krijgen als dat nodig was.

Na de vijfde dag werd ik weer opgehaald door de Esteworld chauffeur voor de laatste controle bij de chirurg. Mijn kapje werd verwijderd en ondanks dat ik wat beurse plekjes had kon ik al zien dat ik een hele mooie nieuwe neus had gekregen. Daarna heeft de chauffeur mij rechtstreeks naar het vliegveld gebracht zodat ik weer terug naar Nederland kon.

Het is mij allemaal heel erg meegevallen en ik ben heel erg tevreden met het resultaat. De begeleiding en service van Esteworld is echt geweldig, ze doen wat ze beloven.