Tandarts Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Ozlem en Margo
Offerte aanvragen Ozlem en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Tandarts Turkije

Zoekt u naar een tandarts in Turkije? Tandheelkundige zorg in het buitenland is al sinds een flink aantal jaar een opkomende trend op het gebied van medisch toerisme. Mensen zoeken naar tandheelkundige behandelingen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Niet alleen implantaten, maar ook andere behandelingen die de glimlach verbeteren zijn populair. Als u denkt dat u binnenkort een tandheelkundige behandeling in Turkije wilt laten doen en zoekt naar een ervaren tandarts Turkije, kom dan voor een consult bij de ervaren tandartsen van Esteworld.

Betaalbare tandarts Turkije

De tandartsen van Esteworld in Istanbul hebben jarenlange ervaring in het helpen van patiënten met het toepassen van hoogwaardige tandheelkundige behandelingen. Tandheelkundige zorg valt slechts beperkt onder de basisverzekering en aanvullende verzekeringen vergoeden niet alle tandheelkundige behandelingen, waardoor u alsnog veel bij betaalt. Esteworld biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor tandheelkundige zorg. Of u nu uw tanden recht wilt laten zetten, een spleet laat dichten, ontbrekende tanden wilt vervangen of uw lach wilt verbeteren. Het is verbluffend hoeveel er in relatief korte tijd en voor scherpe prijzen kan worden gedaan. Ervaren tandartsen werken met ultramoderne apparatuur en technologie. De kosten voor de behandeling zijn betaalbaar en aanmerkelijker lager dan bij Nederlandse tandartsklinieken.

Onafhankelijke geregistreerde tandkliniek

Esteworld is volledig goedgekeurd en geregistreerd door het Turkse ministerie van Volksgezondheid. De tandartsen werken met producten en apparatuur van hoogwaardige kwaliteit bij het uitvoeren van tandheelkundige behandelingen. Zo werken de tandartsen met de CEREC-technologie, die het plaatsen van tijdelijke kronen overbodig maakt. Cosmetische tandartsen en specialisten voorzien u van een mooie glimlach en een sterk gebit. De Altunizade kliniek in Istanbul behoort tot de beste klinieken voor moderne tandheelkundige zorg en cosmetische ingrepen. Elk deel van de kliniek is ontworpen met het comfort en welzijn van u als patiënt in gedachten. De rustige en comfortabele omgeving stelt gerust en geeft een gevoel van weelde. Er is alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat u een unieke tandheelkundige ingreep beleeft en met tevredenheid terugkijkt op uw verblijf in Istanbul.

Moderne tandheelkundige behandelingen

De tandheelkundige kliniek van Esteworld biedt hoogwaardige tandheelkundige behandelingen, waaronder implantaten, kronen en facings. De nieuwste cosmetische procedures worden door de ervaren tandartsen gecombineerd met innovatieve hulpmiddelen. De tandkliniek beschikt over een eigen, volledig uitgerust tandtechnisch laboratorium. Krijg de glimlach die u verdient. De behandelingen zijn gericht op stabiliteit en duurzaamheid op lange termijn.

Geschiktheid tandheelkunde Turkije

Wanneer heeft u voor het laatst uitbundig gelachen, zonder een hand voor uw mond te houden? Is het eten van een appel lastig? Tanden gaan om verschillende redenen verloren of beschadigen door onder andere tandbederf, trauma’s en ongelukken. Het hebben van een ‘slecht’ gebit heeft impact op uw zelfvertrouwen. De tandartsen van Esteworld helpen bij het veranderen van uw leven. Lach weer onbezorgd en geniet van het leven. Goede kandidaten voor implantaten in Turkije zijn en/of hebben:

 • Gezond tandvlees.
 • Sterke botstructuur met voldoende botdichtheid.
 • Gezonde mondweefsels.
 • Een of meer ontbrekende of beschadigde tanden. Tandheelkundige facings corrigeren problemen als:
 • Afgebroken tanden.
 • Breuken en/of gaatjes.
 • Verkleuring en/of vlekken. Geschikte kandidaten voor het laten plaatsen van tandheelkundige kronen hebben:
 • Afgebroken, misvormde of verkleurde tanden.
 • Scheve tanden.
 • Moeite met eten (kauwen) door tandbeschadigingen.
 • Voldoende tandstructuur voor ondersteuning van een kroon.

Uw geschiktheid voor een tandheelkundige behandeling wordt door een ervaren tandarts beoordeeld.

Planning tandheelkundige behandelingen

Het correct plannen en toepassen van een tandheelkundige behandeling is een vakkundig proces dat nauw aansluit. De tandartsen van Esteworld beschikken over geavanceerde vaardigheden in het behandelen van tandheelkundige behandelingen. Deze ervaring en training zijn van invloed op het resultaat van de behandeling. Dit is zowel bij het plaatsen van een enkel implantaat als bij een complexe behandeling. Eventueel aanvullende procedures die nodig zijn voor een succesvolle tandheelkundige behandeling kunnen in de tandheelkundige kliniek plaatsvinden. Er is een bewuste keuze gemaakt voor het gebruik van hoogwaardige kwaliteitsproducten en componenten van implantaten die wereldwijd gebruikt worden. Zo kunt u als u in de toekomst een onderdeel van een tandheelkundig implantaat nodig heeft, dit deel laten vervangen zonder dat een volledig nieuw implantaat nodig is.

Voordelen tandarts in Turkije

Het bezoek aan de tandarts is voor velen een minder plezierige gebeurtenis. De gang naar een tandarts voor een tandheelkundige behandeling in het buitenland is niet makkelijk. Het is een stap waar mensen lang over nadenken en waarbij u niet zomaar een keuze voor een tandarts of tandkliniek maakt. De tandheelkundige kliniek van Esteworld in Istanbul is gerenommeerd en staat bekend om de uitstekende zorg en goed opgeleide, ervaren tandartsen. Dankzij de redelijke prijzen, de kwaliteit van de dienstverlening en behandeling met de nieuwste technologie is Istanbul een uitstekende keuze. Wist u dat Turkije op de lijst staan van top-3 landen in Europa voor tandheelkundige zorg? Online zijn reviews en resultaten te lezen van mensen die een tandheelkundige behandeling hebben laten toepassen.

Stressvrije tandheelkundige ingreep

De consulenten van Esteworld in IJsselstein zorgen ervoor dat uw reis en verblijf soepel verlopen. U verblijft in het Crowne Plaza hotel op enkele minuten afstand van de Altunizade kliniek. Transfers van het vliegveld naar het hotel en de kliniek zijn inbegrepen. Tijdens uw verblijf in Istanbul kunt u rekenen op de deskundige begeleiding van de Nederlands sprekende consulenten. De Esteworld tandheelkundige kliniek is geavanceerd. De tandartsen bieden een compleet assortiment cosmetisch tandheelkundige behandelingen aan. Als u langere tijd niet bij de tandarts bent geweest, is het mogelijk om uw gebit comfortabel, snel en betaalbaar te herstellen. Combineer uw tandheelkundige behandeling met een langer verblijf in Istanbul of kies ervoor om aansluitend een paar dagen in een van de Turkse kustresorts te ontspannen.

Advies tandheelkunde Turkije

Stoort u zich aan die verkleurde tanden? Heeft u een beschadigd gebit? Het gebeurt dikwijls dat mensen met tandheelkundige problemen niet naar de tandarts gaan door de hoge kosten. Nederlandse tandheelkundige zorg is vaak duur. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij Esteworld in IJsselstein. Onze consulenten laten u zien welke tandheelkundige behandelingen mogelijk zijn en welke resultaten u van een ingreep mag verwachten. Uw reis in Turkije wordt begeleid, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een taalbarrière. Esteworld is telefonisch bereikbaar op 0031 30 227 1761.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk