Waarom kiezen voor Esteworld

Waar staat Esteworld in vergelijking met de Nederlandse klinieken

De kwaliteit geleverd bij Esteworld is vergelijkbaar met de hoogste kwaliteit privé klinieken in Nederland. Toch liggen onze behandelprijzen een stuk lager.

Esteworld is een gespecialiseerde kliniek. Geen ziekenhuis

Door de enorme toename van het medisch toerisme naar Turkije is de trend dat ziekenhuizen ook een kamer inrichten voor plastisch chirurgie ingrepen. Deze ziekenhuizen, zijn anders dan Esteworld, dit zijn geen gespecialiseerde klinieken! Esteworld en haar team van chirurgen voeren als sinds 2001 plastisch chirurgie ingrepen uit en hebben daardoor een enorme expertise opgebouwd.

Als enige kliniek een goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid

Op dit moment is Esteworld de enige kliniek in Turkije met een goedkeuring van het Ministerie vanVolksgezondheid. Om deze certificering te behouden worden we elke 3 maanden gecontroleerd . Op deze manier wordt het niveau zeer hoog gehouden.

Esteworld draagt het ISO 9001 en TUV keurmerk

De ISO9001 en het TUV keurmerk zijn de belangrijkste Europese Kwaliteitskeurmerken. Deze keurmerken geven het specialisme van Esteworld goed weer.

Ervaren Specialistische chirurgen

Zoals het hoort bij een vooroplopende kliniek behoren onze chirurgen tot de top van Europa. Al onze chirurgen zijn actieve deelnemers van verschillende bonden.

Chirurgen voeren enkel de behandeling uit waarin ze een specialisme hebben

Voor iedere plastisch chirurgische ingreep hebben wij een gespecialiseerde chirurg. Zo kunnen wij de geleverde kwaliteit waar we om bekend staan garanderen.

VIP service van begin tot einde

Esteworld kenmerkt zich door de uitmuntende VIP service.  Wij verzorgen alle transfers tijdens uw bezoek vanaf het moment dat u arriveert op de luchthaven totdat u weer terug vliegt. Het hotel waar u verblijft is van een luxe klasse. De kliniek is zeer modern en de specialisten die er werken hebben service zeer hoog in het vaandel.

Geen tussenkomst van dure bemiddelingspersoon of agentschap

Wij werken niet met dure tussen personen of bemiddelaars zo blijven onze prijzen scherp

Gratis nazorg in Nederland door onze specialist (op afspraak)

Zodra u na de behandeling weer terug bent in Nederland staat u er niet alleen voor. Onze specialist in Nederland is voor u beschikbaar in geval van vragen of nazorg.