@EvelienNellen voor kronen en facings naar Turkije
Fitnessmodel, influencer en met haar eigen Tv show timmert Evelien hard aan de weg. Door slechte genen en een eetstoornis vroeger heeft ze een slecht gebit gekregen. De tandarts van Esteworld heeft haar droom uit laten komen. Bekijk hier haar tandarts Turkije ervaring inclusief video's en foto's van de hele reis.
Foto's 22
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Nieuw gebit voor Gordon in Turkije
Gordon kwam naar de tandarts van Esteworld om zowel boven en onder kronen in te laten zetten. Lees en bekijk hier zijn ervaring met bijbehorend mooi resultaat. De tandartsen van Esteworld behoren tot de beste van Turkije, iets duurder dan gemiddeld maar de mooiste resultaten en nog steeds veel goedkoper dan in Nederland.
Foto's 7
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Adrianna een nieuwe lach
Het minst mooie aan mezelf vond ik mijn gebit en nam het besluit hier iets aan te gaan doen. Na het bezoek aan de tandarts in Nederland schrok ik van de prijs, 14000 euro! Ik wist dat in Turkije er ook goede tandartsen zijn en na lang zoeken kwam ik bij de via fora heel goed aangeschreven esthetische tandarts Turkije bij Esteworld.
Foto's 14
2 broers voor Glamoursmile bij Esteworld
In ons vak als influencers en social media is uiterlijk gewoon heel belangrijk. We weken uit naar de tandarts in Turkije bij Esteworld, niet voor de prijs, maar voor de kwaliteit. We hebben allebei onze smile laten aanpassen. Vakwerk is er geleverd!
Foto's 12
Ervaring video's 1
EMAX kronen en Facings Turkije, neusje van de zalm.
Vincent was al eerder bij Esteworld geweest voor zijn haartransplantatie. OP zijn resultaat en de service was hij erg te spreken. Vandaar dat hij nu terug is voor zijn tanden. Bij Esteworld tandarts Turkije wordt de hoogste service en kwaliteit geboden. Vincent heeft middels de nieuwste CEREC 3d methode een nieuwe lach die bestaat uit IMEX kronen
Foto's 4
Resultaat video's 1
Via 3 vrienden bij Esteworld voor facings en kronen
Mitch zijn gebit was zeker niet slecht, eigenlijk heel goed. Maar hij wilde graag die witte glamoursmile die 3 van zijn vrienden al hebben laten uitvoeren bij de tandarts van Esteworld in Turkije. Door middel van Emax porseleinen kronen en vooral facings heeft Mitch de lach die hij altijd al wilde gekregen. De tandafdeling van Esteworld is internationaal leidinggevend en werkt alleen met de allernieuwste CEREC 3d technieken en materiaal.
Foto's 12
Resultaat video's 1
Internationale influencer uit NL/Dubai
Bekend influencer naar Esteworld voor haar tanden. Via vrienden die al door onze tandarts in Turkije behandeld waren is nu ook Navya overstag. Ze kwam naar Esteworrld voor nieuwe kronen en facings. Ze wilde die echt hollywood smile.
Foto's 5
Resultaat video's 1
Samen met Zus naar Turkije voor kronen en facings
Samen met mijn zus was ik al heel lang van plan om onze tanden te laten doen. Wij wouden dit graag in Turkije laten doen, omdat ze hier daar heel erg goed in zijn en de kosten voor de tandarts een stuk lager liggen dan hier in Nederland. Wij kwamen bij Esteworld terecht omdat ze goed vindbaar zijn online en ons gevoel was al snel heel erg goed door de vele voor en na die te vinden zijn. Nu achteraf is alles ook super verlopen.
Foto's 10
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1