Bij de vestigingen van Esteworld in Istanbul ondergaan vele mensen vanuit heel de Wereld een succesvolle plastisch chirurgische ingreep,

Op deze pagina kunt u ervaringen lezen van van de Nederlandse en Belgische mensen.

 

Madieke zoo blij met mijn nieuwe borsten

Lang aan het twijfelen om mijn borstlift met vergroting te laten uitvoeren. Via een kennis hoorde ik dat ze haar borstvergroting in Turkije had laten doen bij Esteworld. Toen de knoop doorgehakt en zelf ook contact opgenomen met […]

Ervaring bekijken

Na veel research, Esteworld!

Mijn neuscorrectie Turkije ervaring bij Esteworld: Ik was al langere tijd op zoek naar een betrouwbare kliniek in het buitenland. Ik heb heel veel research gedaan en uiteindelijk kwam ik terecht op de site van Esteworld. Een organisatie […]

Ervaring bekijken

Jissy, Mijn neus ziet er super uit en ben er zoooo blij mee !

Ervaring neuscorrectie Turkije bij Esteworld Na alles goed te hebben doorgesproken op het kantoor van Esteworld in Nederland met Margo besloot ik mijn neuscorrectie Turkije in te plannen. Aangekomen in de luxe Esteworld kliniek werden mijn moeder en […]

Ervaring bekijken

Hele trip tot in de puntjes verzorgd voor mij neuscorrectie.

Rinoplastie ervaring in Esteworld.  Na heel wat googelen ivm rhinoplastie, kwam ik uit bij Esteworld neuscorrectie Turkije. Ik ben op verscheidene forums geweest en mensen bleken heel goede neuscorrectie ervaringen te hebben met Esteworld. Vervolgens heb ik contact […]

Ervaring bekijken

Dokter Safak ben ik eeuwig dankbaar

Mijn naam is Rosa Prati en 3 januari 2018 heb ik een neuscorrectie Turkije gedaan en mijn tunnels van mijn oren laten dichten. Ik heb Esteworld Turkije gevonden via het internet, ik ben al sinds dat ik mij kan […]

Ervaring bekijken

Stef, Esteworld is een aanrader voor je neuscorrectie

Na heel wat gezocht te hebben op internet, en sceptisch te zijn geweest over neuscorrectie in Turkije, stuitte ik op Esteworld. Ik kwam in contact met Margo, en dit was meteen vertrouwd. Ze legde mij de procedure goed uit en […]

Ervaring bekijken

Ik voel me een heel anders mens met veel zelfvertrouwen!

Daar stond ik dan. Wachtend op mijn vlucht naar Turkije, morgen ging het echt gebeuren. Ik onderga een neuscorrectie in Turkije. Ik heb Esteworld gevonden via internet. Ik belde Margo op voor een afspraak. Margo wat een lieve vrouw, […]

Ervaring bekijken

Aida, wat ben ik blij met mijn nieuw neus! (juni 2017)

Ervaring Neuscorrectie Turkije bij Esteworld Na lang twijfelen omdat ik het stiekem toch een beetje eng vond, heb ik uiteindelijk besloten om een neuscorrectie te laten doen bij Esteworld in Turkije. Niet alleen omdat ik de vorm van […]

Ervaring bekijken

De heer Merke, zeer positief, aanrader aan anderen (juni 2017)

Neuscorrectie Esteworld – Mijn persoonlijke neuscorrectie ervaring Dag beste lezer. Mijn naam is Mekre. Ik ben 25 jaar en woon in Amsterdam. Hieronder volgt mijn persoonlijke ervaring met Esteworld en de neuscorrectie Turkije. Kort samengevat; mijn ervaring met […]

Ervaring bekijken

lesley: “Tijdens mijn genezing bij Esteworld had ik dagelijks controle”

Ervaring neuscorrectie Esteworld. Vorige jaar heb ik een neuscorrectie ondergaan bij Esteworld. Bij binnenkomst viel mijn oog al direct op de professionele sfeer. Ik werd vanaf binnenkomst begeleid door de hostess van Esteworld en kreeg uitgebreide uitleg. Bij de kennismaking met de […]

Ervaring bekijken

Volgende